19 april 2009

Skön helg

I fredags hade vi tjej-mys här hemma, Jens var ju i Stockholm. Rebecca sov över hos Jossan och de hade jätte-mysigt. De är så stora nu och klarar det mesta själva så det är verkligen inga problem. De var uppe till ungefär halv tolv och sedan tyckte de faktiskt själva att det kunde vara dags att gå och lägga sig. Sedan sov de till halv elva dagen efter! :)
Sara var hos mig och det var så mysigt att träffa henne igen, det var ju evigheter sedan sist! Hon är ju bara världens bästa och hade handlat på vägen och lagade middag till oss - vilken lyx! :) Det blev smaskig tortellini med grönmögelostsås, god sallad och glass till efterrätt - jätte-gott! Hon stannade hela kvällen och det blev mycket prat och mys. Det blev kanske lite väl mycket bebis-prat.....fick lite dåligt samvete efter att hon åkt. Det är ju min verklighet just nu, men ändå......för någon som inte har barn själv så finns kanske roligare saker att prata om. Men men, det gjorde tydligen inget...  :)

Idag har vi varit och tittat på Jossan som hade gymnastikuppvisning tillsammans med alla gymnaster i hennes förening. Det var kul att se hur himla duktig hon har blivit! Hon har fått så bra kroppskontroll och man kan riktigt se hur kul hon tycker att det är! Så himla roligt!! Det är också alltid skoj att se de äldre gymnasternas uppvisning, det är en kavalkad i volter, snurrar och hopp. Tänk att Jossan kanske också kan bli så duktig - och tänk att hon faktiskt ska bli så stor en dag!!

Just nu sover Jossan och Jens, Johanna ligger också och sover här hos mig i sin vagn. Jag inväntar hennes sista matning innan det är dags att gå och lägga sig, det ska bli såå skönt. Är ganska så trött nu, fastän det är rätt mysigt att sitta här och titta lite på tv i lugn och ro.

Imorgon är det ny vecka igen. Johanna fyller 4 veckor. Vanlig skolvecka igen efter påsk för Joss med läxor och annat. Jens sliter på jobbet som vanligt. Mina planer är att försöka få ihop en fika med någon kompis en dag och att komma igång med dagliga promenader.

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som en bra helg! Själv hade jag den mest försoffade helgen ever, men det var inte alls dumt faktiskt!

Jennica... sa...

Låter skönt. Ibland behöver man såna helger också, egentligen är det nog de man behöver mest!