20 april 2009

Förmiddag med Johanna

Detta har varit en extremt slö och slapp förmiddag! Det blir lite konstigt ibland....det blev vääldigt lite sömn mellan 5.30 och 9.00 (vilket innebär att jag sovit max 4 timmar i natt). Så när klockan blev nio och Johanna skulle ha mat igen så var jag ganska trött, och vi hamnade i tv-soffan och där har vi suttit tills nu. Johanna har snusat i min famn eller i vagnen, jag har läst, surfat och kollat på tv. Men nu får vi skärpa oss! Snart kommer Jossan hem och då ska vi åka till banken för lite ärenden med Jens - och det kan vi inte göra i pyjamas! :)

Förmiddagarna kan gå så extremt snabbt! Sedan kommer Jossan hem och vips så har eftermiddagen också gått och så kommer Jens hem och då är det helt plötsligt kväll!! Ibland känns en dag som ungefär 1 timme...... Det jag måste lära mig är att tycka att det är ok och inte få dåligt samvete för......tja, jag vet inte riktigt vad jag får dåligt samvete över, förmodligen för att jag inte gör så mycket vettigt.

Några bilder på lillsnussen! :)






3 kommentarer:

Kim sa...

Sötaste barnet! Och OJ så stor hon är!! Näää, nu måste jag verkligen komma och kika på henne snart, så här kan vi ju inte ha det!!

Jennica... sa...

Nej, verkligen inte!!! Anytime - det vet du!! Antingen en kväll mitt i veckan eller till helgen, antar att helger passar bäst. KRAM!!

Kim sa...

Ja, helger är ju enklast. Den här helgen är ju jobbhelg för Lina, så då är jag ju ledig iaf! Mail till dig i Gmailen :)