15 mars 2009

Duktig dag!

Idag har det varit en ganska duktig dag! Hemma-fix. Mest Jens som har fixat och donat. Vi köpte ju nya bokhyllor för ett tag sedan, vi ska byta ut de i björk mot vita för att få ett mer enhetligt och harmoniskt utseende i vardagsrummet. Det har varit så plottrigt.

Så Jens har satt ihop alla hyllor vilket var en pärs! De (läs IKEA) har hittat på ett nytt sätt att sätta ihop bakstycket på bokhyllorna som gjorde det nästan omöjligt att få ihop dem. Men nu är alla monterade, det kommer att bli super-bra! Jag lyckades damma av böcker och fylla två hyllor. Det är ganska mycket kvar, men jag tycker faktiskt att det är kul så det är inte jobbigt på det sättet. Det blir jätte-fint! Tar lite tid bara eftersom jag inte är mitt snabbaste jag just nu! :)

Jens har även plockat upp grejor på vinden och allmänt fixat och donat. Jag har strukit en omgång tvätt och tvättat och hängt en del tvätt. Tvättberget är fortfarande stort, men nu har jag börjat ta tag i det i alla fall. Skönt! 

Jossan har lekt med Moa hela dagen. De har varit ute större delen av dagen! Härligt! De har studsat på studsmattan till Melodifestivalskivan och haft jätte-kul!! :)

7 kommentarer:

Kim sa...

Hur gör man nu med bakstycket? *nyfis* Innan så hade man ju de här dubbelvikta som man vek ut och passade in där nere och sedan tryckte man upp dem hela vägen.

Jennica... sa...

Innan hade man ett enda stort bakstycke som man sköt på plats. Nu är bakstycket ihopvikt i tre delar och denna ska man nu skjuta på plats. Men det är så precis precis lagom att det lätt höjer sig i vecken, så att det faller ur sina skåror. Nästan omöjligt att få på plats. Det låter som du har haft dessa och att det gick mycket lättare för dig. Men att "bara skjuta" dem på plats....så var det inte riktigt. I alla fall inte för oss!

Kim sa...

Mnja... man får ju ha lite teknik... ;) Tänk att jag dessutom gjorde det ensammern! =D

Jennica... sa...

Får se om Jens kommenterar detta......han höll på att få hjärnblödning på det här igår!! :)

Anonym sa...

Vi beslöt oss för att bakstycket var helt onödigt.....Hos oss finns det inga bakstycke. Lätt som en plätt! Vad tycks?

Jennica... sa...

Det var ju också en lösning! Smart! :)

Anonym sa...

Den iden gillar jag... jag tror jag förkortade mitt liv med 1 - 2 månader pga. dessa jävra bakstycken.