28 januari 2009

Super-fina väskor!

Titta vilka fina väskor!! De är från Miu Miu, som är det lite "billigare" märket från Prada.
Har inte haft så bra koll på detta märket tidigare, men de har hur mycket fint som helst.









2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica! Hoppas att allt är bra. Så roligt att se dagarna räknas ner till nedkomsten. Tänk, så fort tiden går. Det där kaffet är ju helt kallt nu.....jag har varit i Paris med kunder precis från onsdag till söndag och det har varit intensivt OCH roligt. Dessvärre har jag fått tillbaks eksem i händerna så jag är beordrad att vara hemma denna veckan för läkning och varva ner. Jag läser och tar det lugnt. Och kollar din blogg såklart, vilka fina väskor du hade lagt upp bilder på! Visst blir man sugen på nya roliga färger inför våren? Står det mycket tips i Martina Bonniers bok? Och vad kul att du gör så fina kort, jättefina! Är det lika roligt som pärlandet? Jag har faktiskt stickat lite också. Det var jag tokig i förr, på 80-talet. Men det är också väldigt avkopplande. Är det inget du är sugen på till bebisen? Vi hörs av Jen,ville bara säga hej till dig. Ha det bra och sköt om dig. Kram Christine.

Jennica... sa...

Hej,
Vad roligt att höra av dig!! Tänker så ofta på dig och undrar vart tiden tar vägen och varför det är så svårt att springa över gatan för en kaffe?!
Vad tråkigt med dina eksem! Men bra att du tar det lugnt hemma. Du får gärna låna Martinas bok för lite inspiration. Lite tips och så får man, men samtidigt så lever hon ett annat liv och har en mycket mer "klassisk" stil än vad jag har, så man kanske inte tar allt till sig. Däremot är det ändå härlig och lyxig läsning, och det är aldrig dumt tycker jag! :)
Det är mysigt att pyssla, både med kort och pärlor. Just nu har jag fått ett "kort-ryck", men är ändå sugen på pärlandet. Vad kul att du stickar! Kanske kan man beställa något litet gulligt till bebisen...

Sköt om dig, Stor KRAM!