29 januari 2009

Klagomål på SF!

I morgon hade jag tänkt att jag och Josefine skulle gå på bio tillsammans. Ha lite tjej-mys, bara hon och jag. (Jens ska ut och träffa kompisar, så honom går det ingen nöd på om nu någon undrade vad han skulle göra utan oss! :) )

Vi hade siktat in oss på Lasse o Majas detektivbyrå, eller Madagaskar 2 som andraval. Men tror ni att det går några barnfilmer på fredagskvällar? Nähä då!!! Då har jag kollat i både Malmö, Lund och Helsingborg. Om det går några barnfilmer överhuvudtaget på fredagar så går de vid tre-tiden på eftermiddagen. Vem kan gå då?!?!

Så himla dåligt! Usch vad besviken jag blev.

6 kommentarer:

Kim sa...

Ja, jag som ville se Lasse-Maja jue! Typiskt typiskt!

Jennica... sa...

Ja, himla skit rent ut sagt!

Anonym sa...

Samtidigt kan man undra varför man skall gå på bio när man har en hemma som är överlägsen i komfort, bildkvalite och ljudkvalite... där man kan äta nypoppade popcorn för 5 kr påsen istället för 75 kr påsen... inga störiga besökare... man väljer själv när man har kissepaus... varför skall man se på bio på stan då? Jag fattar inte?!?

Anonym sa...

Jag får hålla med Jens där... ...jag förstår inte heller problemet?????

Kim sa...

Har ni Lasse-Maja då?

Jennica... sa...

Tack Kim! :)

Dessutom så ville jag och lill-Joss se bio idag, och eftersom vi är ensamma hemma och inte vågar ge oss in i "fjärrkontroll-träsket" så avvaktar vi med bio hemma tills biomästaren är där! :)