02 januari 2009

Krassliga....

Då var det dags igen....att känna sig krasslig. Ingen maginfluensa nu som tur är, det fick jag nog av för ett par veckor sedan. Just nu är vi alla lite sänkta av lite feber, trötthet och hosta. Och vi som aldrig är sjuka...... (peppar peppar, tvi tvi tvi, knacka tre gånger i bordet med mera med mera!!)

Jens har känt sig lite halvkrasslig i omgångar de senaste dagarna, han har haft hosta och känt sig trött. På nyårsaftonen på förmiddagen trodde han att han hade lite feber, men det blev bättre så att vi kunde gå på vår nyårsmiddag. Men på kvällen igår (nyårsdagen) så fick vi alla lite feber, hosta och kände oss allmänt hängiga. 

Just nu ligger Jense och sover i den ena soffan, jag bloggar i den andra med ganska tungt huvud och Jossan sitter på golvet och ritar. Hon är nog den som känner sig bäst just nu, hennes "krasslighet" går ju som tur är oftast över ganska snabbt.



Förutom det självklart tråkiga med att känna sig krasslig så skulle vi till Jens syster med familj nu ikväll och äta middag och mysa. Det hade vi sett fram emot så det var trist att det inte blev av. Annars är det rätt lugnt att känna sig lite halvkrasslig när man är ledig, man ligger ju ändå mest och slöar. I alla fall vi...... Det här har nog varit en av de mest slöa och slappiga semestrar vi har haft hemma!

Vi hoppas på att vi känner oss bättre i morgon! Om vi gör det så står byte av en av Jossans julklappar på 'att-göra-listan'! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Krya på er!

Anonym sa...

tack kimis