21 oktober 2008

Sur

Igår var jag sur på kvällen.

Jag hade bestämt mig för att i går kväll, efter kvällsmat och läxor, så skulle jag sätta igång och pärla. Det var en hel evighet sedan sist! Jag är rädd att Christine fullkomligt har gett upp på mig, vi har inte hörts på evigheter och pärlar gör jag inte..... Dessutom har Nellie överraskat mig med en grej som vi ska göra ihop, som jag ska skriva om mer sedan. Det involverar också pärlande...

Ett tag hade jag ingen lust....men nu har jag känt för det ett tag, men jag har ingen ork på kvällarna. Nu tycker jag ju att orken har kommit tillbaka, och jag var så glad på jobbet igår eftersom jag var så nöjd med helgen. Jag tyckte att allt började kännas normalt och att jag hade lika mycket ork som vanligt. Men så kom tröttheten över mig igår eftermiddag igen, plus en huvudvärk som jag hade mer eller mindre hela dagen. Så när kvällsmaten, läxor och läggning var avklarat så tog orken slut. Jag var såå trött. Och sur. Och besviken.

Hamnade uppe i tv-soffan och låg där och slappade. Tänkte gå och lägga mig tidigt och läsa, men fastnade i en film och sedan somnade jag.....och vaknade. Sur.

Men idag......SKA jag pärla!!! Så det så!!! Hoppas jag......

Inga kommentarer: