19 oktober 2008

Mysig söndag

Vi hade en super-trevlig och kul kväll hos Conny & Carina igår! God mat, god dricka (för de som drack annat än vatten...), kul människor och mycket skratt! Det blev lite sent och jag kom inte i säng förrän kl. tre. Sedan väcktes jag av att telefonen ringde klockan halv sex och när det var mamma så blev jag jätte-orolig. Även om det var morgon, så kändes det som natt för mig som bara sovit ett par timmar. Och nattliga samtal brukar aldrig vara goda nyheter....

Nu var det inte så farligt. De hade planerat att köra till Stockholm men hade lite bil-problem, och behövde låna vår bil. Och det fick de ju såklart! Phu! Skönt att det inte var värre!

Sedan så kom jag igång på förmiddagen! Jag hade redan dammsugit, men jag dammade lite, städade badrummet, bytte sängkläder, tvättade, hängde tvätt och sorterade i tvättstugan. Jag bakade även en äppelpaj, som vi skulle bjuda på senare på dagen. Så skönt, nu känner jag mig helt som vanligt igen!

På eftermiddagen kom Jessica med familj, hon har ju två barn nu, Emma som är 2 år och Oscar som är 11 månader. Riktiga sötnosar! Vi fikade och pratade en stund, jätte-mysigt att ses igen. Det blir så himla sällan tyvärr. 

Jossan lekte med Kajsa hela dagen. Roligt! De har ju lite problem med sina lekar ibland, men idag funkade allt jätte-bra. De har spelat mycket x-box, Indiana Jones som legofigurer.

Helt plötsligt tittade Sofie, Mattias och Oscar in. De skulle lämna lite böcker som de lånat av oss. Vi pratade en liten stund, men de hade lite bråttom hem.

Nu är Jens mamma här, de fixar med tyg till draperi ute i biorummet. Det kommer att bli super-bra!

Jossan gör läxan och jag sitter med och kommer med glada heja-rop, allt för att hålla motivationen uppe. Men idag är hon på gång! Matteläxan är gjord och nu håller hon på med skrivläxan, hon ska skriva fortsättningen på en läskig halloween-historia.

Det börjar bli dags att börja på middagen, vi ska ha fisksoppa. Mums!!

4 kommentarer:

Kim sa...

Det var ju värst vad du stått i idag! Kunde du inte kommit hem till mig och gjort allt det där också? Jag borde gjort det, men ja...

Jennica..... sa...

Jag är såå nöjd! Känner mig liksom helt back to normal! :) Orkar ta hand om saker och ting. Det var ett tag sedan!

Anonym sa...

Jag kommenterar boken du valt till bokklubben. Jo, det var den boken, Lördag, som jag tyckte mycket om. Det är ett så härligt språk i den tycker jag.
Kram från mamma

Jennica..... sa...

Vad bra! Då valde jag rätt! Ska bli spännande att läsa den!