13 oktober 2008

Lugn helg

Det har varit en lugn och skön helg. Tyvärr inte lika duktig som jag tänkt mig, men skön.

Jag var med Jossan på ridning i lördags förmiddag, hon är så duktig! Hon hade Ronaldo denna gången, som ju är hennes favvis. Hon galopperade och det gick superbra! Jag filmade henne, ska se om jag kan lägga upp filmen här.

När vi kom hem så hade Jens kommit hem och vi röjde lite i vårt stök, skönt att få undan en del. Sedan hämtade jag Kimman vid tåget och medan hon och Jens slappade hemma så skjutsade jag Jossan till Sara i Helsingborg. Hon var helt uppspelt! Så jag lämnade av henne i "Saras stall" och sedan åkte jag hem igen.

Det blev en slapp och härlig eftermiddag och kväll. Vi var till och med så "lata" så vi åt pizza, men jag gjorde i alla fall äpplekaka till efterrätt! :)

På söndagen så gick jag och Kimman ut en lång runda efter frukost (som bestod av scones som Jens bakade - mums!!!). Det var ju underbart väder! Härligt att komma ut lite. Sedan åkte vi till Helsingborg och hämtade upp Jossan. Vi stannade ett tag och tittade på Sara som tävlade. Det gick riktigt bra i den första tävlingen, hon kom 2:a!!

Sedan hade vi en trött liten tjej med oss hem. Hon hade fixat och pysslat i stallet hela lördagen, hon hade tom fått rida på två hästar. Allt hade gått jätte-bra! Hon och Sara hade myst på kvällen med pizza de med, de hade tittat på film och ätit godis och natten hade gått bra. Jossan hade sovit inne hos Sara och Sara hade fått uppleva Jossans snurrande på natten! :)

Jens gjorde super-god thaimat på kvällen och jag åt lite innan jag skjutsade Kimman hem och åkte vidare till min bokklubb. Inte mycket att rapportera därifrån. Vi hade en super-trevlig kväll, fast ingen hade läst boken (Svitjods undergång).... Jag hade bara läst två sidor..... Det gick trögt, intressant ämne (om Sverige på 1200-talet, faktabok) men ingen bra bok om man är så trött som jag är nu. Nästa gång är det min tur, så då ska jag välja något riktigt riktigt bra hade jag tänkt mig!


2 kommentarer:

Kim sa...

MYSIG helg blev det! Tittade inom Tainas nya lägenhet igår också, så totalt blev det faktiskt 19 677 steg igår! Det du!

Jennica..... sa...

Jag fick 12.800 någonting och det får man väl vara nöjd med! Vad kul att du kom dit med! :)
KRAM!!