11 oktober 2008

Skönt med helg!

Lördag förmiddag. Jag sitter och läser en tidning och Jossan sitter och gör pärlplattor på sitt rum. Det är tyst och stilla. Skönt!

Jens är i Helsingborg, han var ute med ett par arbetskompisar igår och sov över där. Tror han kommer att slappa där ett tag och kommer hem i eftermiddag.

Men snart är det dags att ta tag i dagen. Jossan ska först iväg på ridning, och sedan ska hon till min kompis Sara i Helsingborg. Hon ska vara där i helgen och hjälpa Sara med hennes häst! Idag ska de bada hästen och göra honom fin inför en tävling i morgon. De ska smörja träns och sadel och göra fint i stallet. Sedan ska hon sova över där och ha lite mys med Sara ikväll. I morgon ska de iväg till tävlingen som är i Helsingborg och då ska hon hjälpa till lite och titta på. De får säkert in lite ridning också. Ni kan ju själva förstå vilken lycka detta är!! :)

Kimman kommer hit senare idag, så vi ska väl mysa lite tillsammans. Min enda plan för helgen är att städa. Inget kul alls men det måste göras. Jag har ju bara varit så trött de senaste månaderna, men nu måste jag ta tag i huset. Det är riktigt "sunkigt" och inte speciellt mysigt att vara i. En enorm oreda överallt, man hittar ingenting och dammig är det också. 

Helst av allt vill jag gå och lägga mig igen. Trött... Somnade klockan åtta i förrgår med Jossan, och igår gick vi och la oss klockan halv tio. Känns som om jag kan sova hur mycket som helst. Men är jag bara igång, så blir jag piggare. Det är ungefär som om jag blir tröttare av att ta det lugnt.

Så - nu är det dags! Först - göra mig i ordning och sedan packa Jossans grejor!

Inga kommentarer: