03 september 2008

Jersey girl

 

Har precis suttit och tittat på filmen "Jersey girl" på TV. En fantastiskt söt film om det förälskade paret (Ben Affleck och Jennifer Lopez) som gifter sig och blir gravida. Kvinnan dör helt oväntat i barnsäng och mannen som självklart får en chock, mister sitt jobb och flytter hem till sin pappa och tar hand om sin lilla flicka.

Sååå söt och sååå gullig film om kärleken mellan far och dotter. Gaahhhh, vad jag har gråtit!!! :)
Nu ska jag gå in och lägga mig hos min söta goa underbara lilla tjej och krama henne så mycket jag bara kan.

6 kommentarer:

Lina sa...

Hej. Håller på med köket här och såg att du också gjort det. Har ngra frågor om glasskivap å tapet som kanske du kan svara på?? Jag har hört ngt om att man efter tre år måste ta ner den och rengöra och sen sätta upp den igen?? Hur sätte ni fast den?? Eftersom ni har svart tapet och vi också ska ha det såg jag på bilderna igen list så jag undrar hur ni löste det?? Ha det bra och grymt snyggt kök"!!!!!! Lina (Liihna@spray.se)

Anonym sa...

Från det ena till det andra.

Kim sa...

Såg också den, men har sett den förut. Stackars Jossebus blev väl ihjälpussad efter den filmen?! :)

Jennica..... sa...

Hej Lina,

Roligt att du gillar vårt kök!

Vi har satt upp vår glasskiva med en slags skruvar som ska vara lätta att skruva ur så man kan ta ner skivan. Skruvarna har en snygg "hatt". Vet inget om att man ska ta ner den efter tre år och rengöra, men det är klart man kan göra det när det behövs. Vi ville att den skulle vara lätt att ta ner så att man kan byta tapet om man skulle vilja det någon gång. Det är ju ett enkelt sätt att "göra om" i köket om man skulle tröttna på den nuvarande tapeten.

Hoppas du läser detta, du får gärna skriva en kommentar att du sett mitt svar. Annars så prövar jag att maila svaret till dig.

Jennica..... sa...

Jodu Kimman, du kan tänka dig att Jossebusse blev pussad både en, två och tusen gånger! :)

Lina sa...

Tack för svaret!