06 september 2008

Dåligt bloggande.....

Det är lite dåligt bloggande tycker jag.....
Lite beroende på att det faktiskt inte händer så mycket plus att nu har vi börjat komma in i vardagslunket igen och dagarna bara försvinner.

Nu har i alla fall Jens kommit hem från Stockholm, och det är mysigt att ha honom hemma igen. Han hade haft en jätte-bra resa, med både jobb som gått bra samt lite semester med både konsert, träffa kompisar och shopping. Vi har sagt att vi ska åka till Stockholm på en långweekend tillsammans snart, det ser jag fram emot. Det hade varit super-mysigt att bara knalla runt och shoppa, fika och ta det lugnt. Skönt att komma iväg lite bara vi två också, men i ärlighetens namn så gör vi nog Jossan en tjänst. Att gå runt och titta på saker och shoppa är inte hennes favorit! :)

Här hemma börjar bio-rummet ta sin form. Snickarna är klara med sitt. Nu håller Jens på att måla, han har målat hela rummet inklusive taket en gång med vitt och är nu inne på andra rundan. Sedan ska den "riktiga" färgen på, det blir beige och muscotnöt - jätte-fint. Sedan ska elektrikern komma och göra sitt och sedan är det mattläggarens tur. En fin tjock heltäckningsmatta ska det vara. Sedan kommer det som Jens längtar till mest av allt, att få installera alla "grejor", såsom högtalare, förstärkare, projektor, playstation och så vidare. Sedan så kommer förhoppningsvis möblerna, fina biostolar i beige skinn. Sedan ska det bli en hel drös med premiärer!! Premiär för föräldrarna, svärföräldrarna, för Sofie och Mattias, för kusinerna, för killarna, för tjejerna, för Jossans kompisar....ja, en hel rad med premiärer helt enkelt! :)

Jossan har varit borta i natt, hon är på övernattningskalas. En klasskompis som har bjudit några kompisar till sitt sommarhus i Tyringe, så igår så lastades det in en massa bagage, gosedjur, mat, godis, en hel drös barn samt två hundar och en katt in i två bilar. Det blir säkert superkul!! Ska bli spännande att höra!

Just nu sitter jag här och lyssnar till Jens som har retat upp sig till oanade höjder av nyheterna i Aftonbladet, eller de sk "nyheterna". Han är rätt söt där han sitter och är upprörd över att man rapporterar om ointressanta saker som nya tv-program när det händer så mycket hemskt i världen, och samtidigt har mage att kalla det nyheter. Han har ju helt rätt, men han är ändå söt när han jagar upp sig! :)

Nu ska vi snart åka till Bauhaus och köpa mjukfog - jippi! vad kul!! :) Det blir kanske en runda till The Rock i Lund för att kolla om basen till bio-rummet har kommit....lite sånt kul! Men det är viktigt att man är en supporterande sambo, så jag hänger på!! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Och var är min premiär då?! Om jag nu räknas in i förälder-premiären så får det ju stå det. *muttrar*

Jennica..... sa...

....tänkte mer på tjejerna, men du kan få ta den "kategori" som du tycker passar!! :)

Kim sa...

Hmm... okej... men i tjejpremiären verkar det vara lite dåligt med explosioner och ljudeffekter för att få ut mesta möjliga... Måste man välja en premiär eller kan man sneaka in sig på två stycken isf? Finns det någon man kan muta?

Jennica..... sa...

Det är helt ok att snika in sig på mer än en premiär. Det är nog väldigt olika filmer skulle jag tro! :)