03 september 2008

En helt vanlig tisdag....

Satt här och tänkte att det kanske är bäst att jag slänger iväg några rader.....det brukar komma klagomål annars! :) Vilket i och för sig är kul, för då saknar ni mig när jag inte är "här"!

Men igår var faktiskt en helt vanlig dag. Lite bråttom på morgonen, lite småbråk, åka iväg till skolan, kramas och bli vänner, vanlig dag på jobbet (om än väldigt trött eftersom jag sover så dåligt när Jens inte är hemma....tror alltid att huset ska invaderas av läskiga inbrottstjuvar....så fort han är borta....). Sedan hämta Jossan och hennes kompis Linnea, köra dem till gymnastiken i Kävlinge, försöka göra av med 1,5 timme där (Kävlinge är liksom ingen metropol precis....), köra hem Linnea, hem och göra lite mat, Jossan gjorde färdigt läxan till idag, läsa lite och sedan i säng....för oss båda.

Så där ja! Det var vår dag!

Idag blir det nog en helt vanlig onsdag skulle jag tro... Fast dagen började myyycket bättre än gårdagen. Inga bråk och - förhoppningsvis - starten på en ny vana. Jag och Josefine åt frukost tillsammans i köket! Bra för mig eftersom jag annars slarvar med frukosten och bra för oss båda eftersom det ofta tar en evinnerlig tid när hon äter framför tv'n, vilket orsakar onödigt tjafs.

Nu är klockan 11 och jag är vrål-hungrig. Åt ingen frukostmacka här på jobbet som jag brukar, utan har inte ätit sedan halv sju.....svårt det här med nya vanor! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Det är bra att du käkar frukost, men du kan väl äta en frukt innan lunch? Funkar inte att bara äta frukost så tidigt ju, inte för mig iaf. :)

Ann-Charlotte sa...

Så duktiga ni är. Att äta frukost är en " god vana " enligt reklamen. Jag håller med Kim. Ät frukt!!!
Kram från mamman

Jennica..... sa...

Jag äter alltid frukt på eftermiddagen, får då är jag hungrig. Tyvärr blir jag så konstig i magen av frukt, får magknip och blir alldeles uppblåst....

Jag brukar äta en smörgås på jobbet när jag kommer dit, de serverar frukost från 9. Därför brukar det inte bli frukt på förmiddagen, men det får det väl bli nu. Eller kanske en knäckis.....