03 september 2008

Jodå, det blev en vanlig onsdag!

Inget ovanligt med den här dagen heller. :)
Körde och hämtade Jossan och vi åkte till Center Syd. Där inhandlades present, för nu är det dags för kalas igen. Denna gången är det en kompis till Jossan som ska fira sin födelsedag med övernattningskalas i familjens sommarhus i Tyringe. Fredag till Lördag är det som gäller.

Väl på Center Syd så bokade vi även en synundersökning hos optikern för Jossan. Hon har huvudvärk ständigt och jämt, och en av hennes fritidspedagoger på fritids uppmärksammade att hon kanske behöver glasögon. Hon gick till skolsköterskan som gjorde en undersökning och det visade sig att hon hade problem med de nedersta raderna, eller om det bara var den nedersta raden. På ena ögat som jag uppfattade det. Så nu ska hon till optikern för en mer ordentlig undersökning, torsdag i nästa vecka ska vi dit.

Nu har vi ätit middag och vi myser lite på varsitt håll just nu. Snickarna är här och spacklar och sätter upp.....hm, nu glömde jag helt bort vad det heter. Microlit...kan det vá rätt?! De förbereder för målning i alla fall. Faktiskt lite mysigt att ha dem pysslande där ute! :)

Jens har det bra i Stockholm. Konserten hade varit fräck och förutom det och att jobba har han hunnit med att träffa kompisar, äta gott och shoppa. Låter himla mysigt!! Det är skönt att få lite tid för sig själv ibland, jag har inga problem med att vara själv. Det kan faktiskt vara rätt så skönt. Förutom på nätterna då...... Men även om det är skönt att ha lite tid för sig själv, så är det alltid lika skönt när han kommer hem igen. Så att allt liksom är som det ska igen. Så nu längtar jag efter honom, tur att han kommer i morgon!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Glasögon alltså, får hoppas att det hjälper mot Jossans huvudvärk.

Jennica..... sa...

Ja, det hade ju varit skönt om det var det så att det finns en relativt enkel lösning. Annars vet jag inte. Huvudvärk och magont har hon mer eller mindre någon gång varje dag.....