24 augusti 2008

Vad hade helgen att erbjuda?

Tja, det blev familjemys på fredagen, kalas på lördagen samt tjejmys på kvällen och så en duktig söndag! :)
I fredags utnyttjade vi ju den härliga kvällen och grillade, det kan ni se på nedan inlägg.
På lördagen var det dags för terminens första ridlektion! Jossan som precis varit på ridläger var taggad! :) Det var jätte-kul att titta på henne, hon var så duktig och jag var så stolt! Hon har blivit riktigt duktig! Väl hemma var det bara att kasta sig i duschen och sedan bege sig till Staffanstorp för kalas. Det var svärmor Lotta som fyllde år. Det blev en jätte-mysig eftermiddag med god mat som vanligt. 

På kvällen åkte Jens in till Malmö och träffade ett par kompisar. Jag och Jossan hade tjejmys! Vi låg nerbäddade under filt tillsammans i soffan och såg på "Guldkompassen" på DVD, det är en äventyrsfilm i stil med Narnia. Vi hade super-mysigt!!

Idag har det varit en duktig dag. Jag har tvättat flera maskiner och strukit ett helt berg - Phu! Jens har dammsugat och svabbat, golvet i hallen och tvättstugan var jätte-smutsiga efter hantverkarnas framfart. Visserligen kommer de i morgon igen, men det känns ändå skönt. Sedan så fixade vi lite ytterligare med sortering av skor och kläder samt la in i den nya klädkammaren. Det blir riktigt bra!!

Nu har jag jobbat lite, förberett inför ett styrgruppsmöte i Malmö i morgon. Nu börjar det bli dags för sängen, ganska tidigt ännu men jag tror jag ska krypa ner med ett par tidningar och mysa lite. Jens siter här framför mig och pillar med sin dator och dricker dagens dos av Oboy! :)

Inga kommentarer: