25 augusti 2008

IKEA shopping

Idag har jag varit och jobbat i Malmö hela dagen, det gick bra. Eftersom vi jobbade över både lunch och fika så unnade jag mig en tur i varuhuset innan jag åkte och hämtade Jossan. Nedan har jag köpt på IKEA idag.


Två fina vita prydnadskuddar som vi ska ha på sängen. De är helt vita men i tre olika sorters tyg. Jätte-fina!

Passade på att köpa två flaskor av det jätte-bra munskölj som de har på IKEA FAMILY just nu!


Och så fick det bli en ny "Spökis" till Jossan. Den gamla "Spökis" har hängt med i ungefär 3-4 år nu och han har helt enkelt lagt av. Jätte-gulligt spöke som funkar som nattlampa - och utan "Spökis" kan man inte sova.

Här hemma har det varit en relativt lugn kväll. Snickarna är här och spacklar i bio-rummet. De jobbar och kämpar, håller fortfarande på. De hostar och fräser....det är nog rätt dammigt där ute. Var ute och gav dem lite saft för ett tag sedan, man får ju nästan dåligt samvete. :)

Jens har betalat räkningar, så han har också hostat och fräst.....eller kanske snarare gormat och fräst! :) Alltid lika trist med räkningar....

Jossan har myst och packat skolväskan inför imorgon. Vi tränar just nu på att hon ska packa själv. Än så länge inga läxböcker, men i morgon är det första gympalektionen och på kvällen är det gymnastik i Kävlinge. Hon är jätte-duktig! Hon väljer också kläder som hon ska ha och lägger fram. Ordning och reda!

Och jag då... Tja, jag har parerat mellan allt detta! :) 

Inga kommentarer: