27 februari 2008

Ont i ryggen....

Fick ont i ryggen i söndags. När jag försöker böja huvudet framåt och titta ner så drar det och smärtar längs hela ryggraden. Jag tänkte att det nog berodde på att jag bara sov 3 timmar mellan lördagen och söndagen....men det fortsatte att göra ont i måndags och igår tog det i på jobbet. Jag riktigt kände framåt eftermiddagen att musklerna drog ihop sig i övre delen av ryggen ut mot skulderbladen. Jag känner igen detta, hade samma symptom eller vad man ska kalla det för några år sedan då livet var "lite jobbigt" och det var stressigt på jobbet. Nu vet jag inte vad det beror på, livet är allt annat än jobbigt just nu, jag trivs super-bra med livet!

Jag hade tur och fick en tid hos massören på gymmet där jag börjat och kunde komma dit klockan fem igår. Det gjorde ont, men det var ändå skönt eftersom det kändes att det gjorde nytta. Som massören sa, det var liksom ingen tvekan om vart jag hade ont, det kändes väldigt väl.

Jossan fick följa med mig eftersom Jens fortfarande var på jobbet. Hon är en riktigt Ängel!!! Hon satt inne i rummet med mig och väntade i nästan 1 timme. Inte ett ljud sa hon. Hon är så himla snäll och go, hon liksom förstår när det är dags att "sköta sig". Man kan ju inte bli annat är väldigt stolt!

Väl hemma, efter lite mat och läggdags för Joss, så la jag mig i soffan med en värmekudde på nacken. Såååå skönt! Jag låg och tittade på allt möjligt, bl a sammandraget av Oscarsgalan. Vackra människor i vackra kläder! Typiskt Jennica, enligt Jens! :)
Tog med mig värmekudden (en sån man värmer i micron) i sängen, det hjälper faktiskt.

När jag vaknade i morse så kändes det mycket bättre. Kan böja huvudet mer idag, det drar inte lika mycket. Men nu när jag sitter här och skriver så känner jag hur det drar i hop sig vid skulderbladen igen, det går ända ut i ena armen, den är liksom helt matt.... Ska nog försöka höja skrivbordet och stå och jobba, kanske det hjälper...

Inga kommentarer: