26 februari 2008

En helt vanlig måndag...

Jossan och hennes kompis Lina vill ha pyjamasparty hos oss, och det på lördag! Då är jag ju i Kina men Jens ställer upp och tar det. Jag och Jossan ringde runt till alla igår, de blir 6 stycken. Hon och Lina har gjort jätte-fina inbjudningskort med tillhörande lista där det står vad de ska ta med sig! (Pyjamans, tandborste, tandkräm, sovsäck, kudde, gosedjur, hårborste!) Korten kommer att delas ut idag av tjejerna! Kul initiativ! :) De är så duktiga och stora nu, så det är inga större problem. De ska sova allihop ute i "bio-rummet"! Det kommer att bli hur mysigt som helst!

Sedan blev det läxläsning. Hon gjorde sin skrivläxa och denna gången skulle de skriva lite om sin framtid - vad ska de jobba med, ska de gifta sig, få barn, hur ska de bo osv osv. Jossan skrev jätte-fint! Hon har många jobb-ideér, men den hon valde här var att jobba på zoo. Hon ska gifta sig och ha 1 barn. Hon ska ha kanin, katt, hund och hästar och bo på gård. Och så ska hon ha en sommarstuga som ska ligga nära hamnen och där ska hon ha en stor motorbåt! :)

Efter lite högläsning, hon läste för mig, så åt vi kvällsmat. Jens var i Malmö och inhandlade skidkläder till sin resa. När han kom hem så stack jag iväg och tränade. Igår blev det 17 minuter på crosstrainern och sedan ett pass Body Balance. Det gick bra!

Lite mer fix där hemma sedan med packning av skolväska, fylla i lappar om eventuell ledighet på påsklovet, plocka lite, hänga en tvätt och duscha. Sedan godnatt....trodde vi. Kunde inte sova och låg och pratade alldeles för länge, så idag är vi lite trötta....

Inga kommentarer: