25 mars 2015

Pannkakor igår


Och våfflor idag!

Det finns alltid anledning att fira! Så himla gott det är.....våfflor, grädde och sylt....mums!

Förutom att moffa i oss våfflor så har jag och lilltjejen lekt lite med en del av de presenter hon fick igår, medan stora tjejen var på fotbollsträning. Mysigt och kul att ha lite nytt att pyssla med!

Pepsi, vår lille kaninkille, gjorde oss sällskap i köket och det är mysigt att ha honom hoppandes runt fötterna när vi sitter vid köksbordet. Vi har honom ute så ofta vi kan och då i köket. Tidigare var han ute i Johannas rum, men nu har hon sagt nej till det eftersom han biter på och förstör hennes grejor, och det har jag full förståelse för. I köket är det mer 'safe', det finns inte så mycket han kan förstöra där.

I morgon är det torsdag och jag är lite sugen på att komma iväg på träning, kan ju behövas med det här firandet......eller frossandet, kanske jag ska säga! Får väl se om jag får ihop det och om jag kan få med mig tjejerna, eller om de är ok med att stanna hemma. Har en liten svacka just nu i det där målet med regelbunden träning, måste liksom hitta tillbaka igen. Men, det är i morgon, först ska det sovas!
Natti natt!

10 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Vilken gullig bild. Heja dig! Klart du kommer igång med träningen igen. Ha en fin dag Kram Pernilla

Gemsofmylife sa...

Vi skulle äta våfflor här hemma igår också ..och eftersom jag var slut skulle mannen fixa det.. men det blev pannkaka rent ut sagt haha
Min lillskrutta har också en kanin Sigge ser ut som en hår boll mer men dom är mysiga
så fin Bild på dottern med kaninen :)
Hoppas att Du får en underbar torsdag
KRAM Sanna

Kim sa...

Mysigt! Jag hade gärna ätit våfflor och vi har ett järn, men däremot har vi tappat bort sladden till det i någon flytt. Så vi får gå igenom lite lådor först innan det blir våfflor!

Om mig sa...

Gosigt med kaninen som får vara med i vardagen. Jag hade gärna haft en gosig hund eller katt här hemma men tiden räcker inte till tråkigt nog.

Hemma hos mig mumsade vi också på våfflor dagen till ära.

Kram Kamilla

anettan sa...

Men vilken goding. Vilket är godast, pannkakor eller våfflor??? Jag kan nog inte välja..... Kram Anette

Choices by Annie sa...

Mums så gott med våfflor.

Vet precis hur det är med den där svackan. Jag har en rejäl sådan men jag har bestämt mig för att inte få dåligt samvete över det. Jag tänker fortsätta min svacka som inte bara innebär för lite träning (läs ingen) utan även för mycket glass (läs massvis) till 1 April. Då tänker jag nämligen göra en nystart, och vet du vad jag är heltaggad ;) Så 1 april går jag på det igen, träningen ska åter in i schemat och prioriteras, sockret ska plockas bort och den dagliga yogan ska utföras. För att jag vet att det gör mig gott och att jag är värd det;)

Fin kväll önskar jag dig
Kram
Annie

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vi var hos svärmor och mumsade på våfflor, så himla gott.
Så fin bild och grattis till 6-åringen.
Fin kväll till dig.
Kram Pia

Anonym sa...

Mums med våfflor och vilken gullig bild : ) kram Sofia

dianasdrömmar sa...

Här har det också blivit pannkakor och våfflor i veckan :) kram Diana

TITTILINA sa...

Söta lilla unge! Jag gillar verkligen bilden på henne och kaninen!

Kram