08 mars 2015

Hemma igenBorta bra med hemma bäst

Jamen jag vet, gammalt klyschigt uttryck. Men ack så sant! Jag har ju varit i Tokyo med jobbet, en snabbtur vilket i sig är lite knasigt med tanke på hur väldigt långt bort Tokyo faktiskt ligger! Men, det var spännande, roligt och lite knasigt där borta. Jag ska berätta mer om hur jag hade det där, men nu njuter jag mest av att vara hemma igen. Och av att inte vara yr.

För oj, vad yr jag varit de senaste två dagarna! Jag antar att det blir så när man flyger 11 timmar, försöker hantera 8 timmars tidsskillnad, jobbar i tre dagar, flyger hem i 11 timmar och försöker sedan hantera 8 timmars tidsskillnad åt andra hållet.....

Men nu så njuter jag som sagt av att vara hemma. Jag sitter i köket med en kopp kaffe och lyssnar till vardagliga ljud som diskmaskinen, tvättmaskinen, musik från tonåringens rum och skratt och stoj från vardagsrummet där 5-åringen leker med en kompis. De har någon form av hemlig klubb under matbordet, som är någon form av grillrestaurang!

Ute skiner solen och det är härligt vårlikt! Jag funderar på om jag ska ge mig ut och kratta undan lite löv i trädgården. Har suttit här en stund med kaffekoppen nu och lagt ut lite saker på köp&sälj sidor på Facebook. Skönt att rensa undan lite, om nu någon vill ha det jag säljer!

Men, nu blir det nog till att gå ut och få lite sol på nosen och lite vind i håret, för det verkar blåsa lite. Småtjejerna tyckte det var en strålande idé och är redan i full gång med att klä på sig.  Här gäller det att hänga med!


4 kommentarer:

anettan sa...

Välkommen hem. Ja visst är det alltid så gott att komma hem. Kram Anette

Choices by Annie sa...

Men visst är det sant att hemma är bäst. Välkommen hem. Coolt med en sådan resa, ser fram emot att läsa om hur ni hade det, förmodar att det inte bara var jobb hela tiden.

Fin kväll till dig
Kram
Annie

Flower of Fame sa...

Visst är det härligt att resa bort. Lika härligt är det att vara hemma igen..ha en fin kväll Kram Pernilla

Hannis sa...

Mys på nu och låt tiden komma ifatt=))
Ser fram emot att läsa om din resa sen!
Kramen Hannis