01 mars 2015

Det här med träningenDet finns inga ursäkter


När ni läser detta är jag i Tokyo. Jag har landat och befinner mig troligen på hotellet. Kanske har jag hunnit packa upp, ätit lite, kanske har jag gått en runda, vilat eller så är det kanske så att jag är på gymmet. Om nu hotellet har ett sådant.

I min resväska har jag nämligen packat ner träningskläder. När jag skriver detta har jag ingen aning om ifall de kommer att anvädas, men jag hoppas det. 

För hur går det med min träning då? Som en del av mitt nyårslöfte till mig själv så ingår träning som en del. Mitt mål är att komma igång med regelbunden träning, vad för sorts träning spelar mindre roll, bara jag känner att jag tagit ut mig ordentligt. Och tycker det är kul! Och den där regelbundenheten....

Hittills har jag faktiskt tränat minst 3 gånger i veckan, vilket är mitt mål. Det är jag nöjd med! Absolut lättast är det att komma iväg på ett pass, eftersom det är så roligt! Svårast är det när jag måste ta till hemmaträning, det är de pass jag fortfarande har svårt att motivera mig till helt enkelt. Denna veckan har jag fokuserat på mina tjejer eftersom jag inte kommer att få ha helg med dem. Jag har inte velat åka iväg någonstans och träna, har velat vara med dem så mycket jag kunnat. Och - tyvärr har jag inte heller fått till hemmaträningen. Så, denna veckan har absolut inte alls varit någon bra vecka! 

Men för att inte hamna i en negativ spiral nu, att tappa bort den regelbundna träningen när jag är iväg, så har jag alltså packat ner träningskläder i min resväska. Min förhoppning är att det ska finns ett gym på hotellet och kanske jag kan köra ett pass på en crosstrainer till exempel! Eller lite styrka. Vi får väl se! 

Oavsett så känns det bra att de där träningskläderna faktiskt ligger där i resväskan! Ett stort steg framåt bara det!4 kommentarer:

Villa Ell sa...

Kom du iväg????Hoppas att du får härliga dagar och något träningspass inklämt..

Kram Sandra

Flower of Fame sa...

Undrat också om ni fortfarande är i Danmark. Hoppas ni kom iväg. Ha så trevligt. Kram Pernilla

anettan sa...

Så sant! Hoppas du har det bra och att du kom iväg. Kram Anette

The Place To Be sa...

Verkligen bra jobbat! Jag är inte där än, men jag har i alla fall börjat.

"You don´t have to be great to start, but you have to start to be great" står det i mitt gym - så sant!

Hoppas du kom iväg!
Kram Malin