14 februari 2015

Härlig dag


Kärlek

Idag inleddes dagen ganska sent, då vi alla tre tjejer sov hela förmiddagen. Så himla skönt! Sedan gjorde jag små hjärtformade smörgåsar till frukost, "som vi brukar". Tjejerna gillar verkligen traditioner, som de säger. När saker och ting återkommer. Som små hjärtformade smörgåsar just på Alla Hjärtans Dag!

Sedan bjöd vi tjejernas pappa på fika, kladdkaka. Det uppskattades av alla!

Annars har det varit en lugn och skön dag. Johanna hade ett par kompisar här en timme, kul för henne att få leka lite efter en veckas 'sjukstuga'. Men en timme räckte, sen fick det bli en stund i soffan med en film. Skönt att det är söndag i morgon, så hon får en dags vila till innan det är dags för dagis igen.

Stora tjejen har en kompis här och ytterligare en kommer lite senare. Vi blir alltså fem tjejer som ser Melodifestivalen här ikväll, kul! Vi gillar ju det allihop! Så vi laddar med god middag som snart är klar, sedan blir det popcorn och mys i soffan. Hela högen! En härlig dag helt enkelt!
7 kommentarer:

TITTILINA sa...

Skönt att lillsnäckan är bättre.
Hoppas att ni haft en fin mellokväll!

Kram

Flower of Fame sa...

Gulligt med hjärtsmörgåsar. Härlig dag ni haft. Fina tulpanbilder. Ha en fin dag Kram Pernilla

Stina I Söder sa...

Så mysigt med hjärtansmörgåsar! Ha en skön söndag. Kram Stina

Anonym sa...

Så fint med hjärtsmörgåsar :) Kan tänka mig att ni hade det mysigt igår kväll? Vann rätt låtar? :) kram Sofia som inte vill ta en groupie ; )

Annika Christensen sa...

Saknar barnen när jag läser det här.
Det var så kul med just traditioner som man gjorde när de var små.
Allt gott
Annika

The Place To Be sa...

Vilken mysig dag!

Läste även ditt inlägg om detox, och jag har provat något liknande förut, fast jag pallade inte att hålla ut mer än 3 dagar. Och du skriver så roligt för jag kan riktigt känna din hunger när du beskriver att du ville knapra i dig möblerna :-)...
Detox passar inte mig heller!

Kram från Malin

Melody and M.E sa...

Jag brukar göra hjärtsmörgåsar, men gjorde inga i år och det kändes faktiskt lite tomt. Traditioner är både tryggt och mysigt. Nästa år ska jag absolut bjuda på små hjärtsmörgåsar!
Hoppas Ni haft en härlig söndag.
Kram M.E