20 januari 2015

Det här med träning


100 pass innan midsommar

Ett av mina nyårslöften är ju att komma igång med regelbunden träning. Och jag har kommit igång bra de senaste två-tre veckorna och det känns så himla skönt! Den träning jag gör just nu är powerwalks, tabata i grupp och Friskis & Svettis pass. Jag gillar powerwalks men tänker mig att bygga upp styrka, så att jag kan börja springa igen. Men ändå fortsätta med powerwalks, tror på varierad träning och framför allt göra det jag känner för i stunden.

Kul med både Friskispassen och tabatan! Jag gillar verkligen gruppträning till bra musik, då ger jag allt! Känner mig superfokuserad och verkligen kör på.

Härliga träningsresan i Portugal i höstas!

Jag har egentligen inga direkta mål med träningen mer än att jag vill att den ska vara regelbunden genom hela året. Inga svackor eller perioder då jag inte tränar, det är regelbundenheten jag vill åt. Vet ju att jag mår bäst när jag rör på mig. Och så vill jag känna mig stark och stabil i kroppen, det är ett mål!

Det är härligt att vara på gång igen!


7 kommentarer:

anettan sa...

Regelbundenhet är väl också ett mål. Lycka till. Kram Anette

Hannis sa...

Regelbundenhet är bra!
Och att det är kul och känns som att det ger något, då blir det liksom extra lockande=))

Heja dig säger jag!
Du är så jäkla bra som testar det du tror på för din skull.
Kramen Hannis

Flower of Fame sa...

Här tränas det också mycket nu. Känner också att det är regelbundheten jag vill åt. Är alltid så rädd att jag ska bli sjuk. Har en tendens att få de flesta sjukdomar på jobb. Ha en fin dag. Kram Pernilla

Choices by Annie sa...

Träning är så viktigt. Det verkar som om jag äntligen hittat min träningsform efter två år av sökande så har jag konstaterat att jag mår som allra bäst av en halvtimmes yoga på morgonen och en timmes promenad under dagen, helst varje dag men jag har ett undantag på promenerandet under helgen. Tränade i grupp förra hösten men insåg att gruppträning speedar mig och om det är något jag absolut inte behöver så är det speed;) Jag behöver lugn och ro och möjlighet att speeda-ner mig istället;) Skönt att vi alla är olika;)

Och du Yoga i vardagen låter som en ypperlig boktitel.

Fin dag önskar jag dig och tack för alla fina kommentarer
Kram
Annie

TITTILINA sa...

Heja dig!
Jag försöker också med regelbunden träning! Precis som du säger så mår man bäst av det.
Tänk att jag fortfarande är lite avundsjuk på den där Portugalresan du gjorde ifjol. Tänk om man skulle ta och göra nåt sånt nån gång!
Kram

Helén i Vilrummet sa...

Heja heja! Jag tror du kommer hålla igång det! För när man väl börjat träna regelbundet vill klarar man sig inte utan. Det svåra kan vara till sommaren när passen och klasserna är slut. Men då är ju powerwalks toppen. Heja!
Kram Helén

The Place To Be sa...

Tjoho vad bra mål! Jag köpte gymkort igår! Och jag har ungefär samma mål som du. Det ska vara kul och långsiktigt!

Kram och pepp pepp!
Malin