27 december 2014

Härliga jul


Härliga, underbara jul!

Det är verkligen så mysigt med jul! Massor med tid att bara hänga med familjen, äta gott, läsa böcker, titta på film och bara vara. En tid att ta det lugnt och bara koppla av och ladda batterierna. Jo, faktiskt! Jag vet att många kanske tycker att detta låter som en utopi, men precis så har min jul varit! En himla massa jobb innan, med mycket jobb och så alla julförberedelser, men när det väl är dags för de där härliga, lediga juldagarna - då kopplar jag av! Och det har verkligen behövts!

Detta året firade jag jul med tjejerna på lille julafton, eftersom de firar julen med sin pappa i år. Det blev en supermysig dag med en massa tillsammans-tid, skratt, prat, god mat och så tomtebesök och julklappar såklart!


Tänk vad kul det är med julklappar!

Det tycker denna lillsessa, men även den stora såklart! Hon är dock bara lite mer ovillig att vara med på bild! Men så härligt att se hur glada de blir! Så det öppnades julklappar i massor, det provades kläder, det spelades julklappsspel, vi lekte med Barbiedockor, Jossan började direkt läsa i sin nya bok och vi bara hade det bra!

På julafton var det dags att önska tjejerna God Jul och köra dem till sin pappa för vidare firande hos farmor och farfar. Själv körde jag tillbaka till mamma, pappa och syrran. Det blev en lugn och härlig julafton för oss fyra. Fast, det är klart, det blev en massa god mat, dryck, snapsvisor, massor med prat och skratt och så fler julklappar såklart!

Hoppas att ni också hade en underbar julafton!


4 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Mysigt med barnen när det är jul och klappar oavsett om de är stora. Mina killar vill inte heller vara med på bild... Kram Suss

TITTILINA sa...

Åh den där klänningen har E också varit bra naggad på. Ljuvlig fast jag sa stopp :-) Hur många bedårande prinsessliknande klänningar får man egentligen ha när man är fem?
God fortsättning på dig!

Kram

ANNETTE sa...

Ja visst är det mysigt med jul!
Låter som din varit toppen!
Kram

anettan sa...

Låter som du haft en bra jul. God fortsättning. Kram Anette