28 december 2014

Enkla Ting


Igår var jag här igen, tredje gången i december! Men det är ju så mysigt här! Jag gillar verkligen själva stilen och känslan i butiken. Pratar om Enkla Ting, ett av mina smultronställen. Jag var där med en kompis som inte varit där tidigare och som tur var så gillade hon det också, nu när jag "lurat" med henne dit!


Som sagt, jag gillar verkligen stilen och känslan. Det är så fint! Bara det att ha en öppen spis med en sprakande eld i butiken! Det är verkligen helheltskänslan som gör det. Det är liksom fint överallt! Förutom butiken så finns det ett café med jättegott kaffe, sallader, soppa och fantastiska hembakade kakor. Och även där är det fint, till och med toan är fin! Riktigt genomtänkt!

Nu stänger de för i år och de håller stängt även i januari, men öppnar igen i mitten av februari. Mitt tips är att ta sig en tur dit, om man har möjlighet!

Och, för att vara tydlig, jag har alltså inte blivit ombedd att skriva om detta! Jag har bara en liten förälskelse i detta stället för tillfället!

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och sedan gå ut en liten tur för att få lite dagsljus!11 kommentarer:

Suz sa...

Det ser verkligen så mysigt ut och det är fler bloggar som skrivit om det, får nog försöka planera in en tur dit:)

Ha en fin kväll!
Kram
Suz

Hannis sa...

Hej fining!
Så skönt att du fick koppla av under julen och bara mysa.

Vilken butik...jag skulle inte kunna gå in där utan att shoppa!

Hur blev det med katten? Ska ni ha en på prov?
Kramen Hannis

Flower of Fame sa...

Visst är det ett trevligt ställe. Har också varit där ett antal gånger i december. köpte ett sidebord där i betong. Är så nöjd med det. Ha en fin kväll Kram Pernilla

pillan sa...

Åh denna butik följer jag på Instagram och skulle mer än gärna ta ett besök där! Så mycket fint och som du skriver en härlig feeling får man av bilderna!

Gott nytt år
Kram PIllan

Hemma på Ekbacken sa...

Vad mysigt det ser ut, en butik i min stil med😍
Kram Linda

bara anna sa...

Du verkar ha haft en skön julhelg med mycket vila och härligt umgänge, så mysigt.

Den där butiken ser så himla mysig ut. Är den stor? Har ibland funderingar på att öppna något liknande men jag tror inte jag skulle trivas med att ha folk springandes här där vi bor..

Förresten, blir det någon katt?

Ha en skön kväll!

anettan sa...

Det ser verkligen hur mysigt ut som helst. Kan förstå att du gillar det. Kram Anette

Systeryster och jag .... sa...härligt ställe

fianathome sa...

Åh så fint med affär i ett uterum..den där spisen alltså..åh va mys!
Här är det kallt. Brrr
Ha en skön dag
kram
Fia

The Place To Be sa...

Ser jättemysigt ut! Helt i min stil också. Ska kolla upp den, men tror tyvärr inte den ligger nära mig. Men är man ute på tur i Sverige så är det bra att ha koll på smultronställen! :-)

Önskar dig också en god fortsättning på helgen!
Kram Malin

Ida Här och nu sa...

Men så mysigt de ser ut! Förstår att de är ett smultronställe för dig. Själv drömmer jag om att äga ett sånt ställe själv. Kram