04 december 2014

D som i Datumljus

Alltså. Igår var det tredje dagen på bloggutmaningen och efter att ha missat andra dagen så tänkte jag att nu minsann, jag ville ju helst vara med varje dag! Så, igår var det den 3:e december och bokstaven C.......trodde jag. Igår var det ingen bokstav, utan temat var choklad. Jag tyckte väl att det var konstigt att alla andra valde att skriva om just choklad på bokstaven c, men choklad är ju mer eller mindre bäst av allt så jag tänkte att det var väl inte så konstigt egentligen. Själv skrev jag om clementiner..... Och insåg inte mitt misstag förrän en snäll bloggläsare påminde mig om detta....tack Pia! :)Så idag gör jag ett nytt försök. Idag är bokstaven D och inget annat än D! Och idag tänkte jag visa våra datumljus, jo, vi har vars ett! Jag har haft datumljus ända sedan jag var liten och eftersom jag fyller år i november så brukar jag få ett i present av mina föräldrar. Vissa traditioner bryter man inte!

Jag har dessutom ett annorlunda ljus i år som jag tycker jättemycket om, ett doftljus som doftar sådär diskret som jag gillar. Jag har köpt det här.För fler fina bidrag, titta här.


7 kommentarer:

Hannis sa...

Jag kommer ihåg dom där man hade när man var liten. Det var lite magi i det där. Att se siffrorna försvinna=))

Hoppas att du får en fin, fin helg!
Kram Hannis

Flower of Fame sa...

Trevligt att ni har vars ett datumljus. Det sista man kryssar har jag också fast ett egenkomponerat. Smidigt med kryssen. Ha en fin dag Kram Pernilla

Kim sa...

Så mysigt med datumljus! Vi har också ganska mycket ljus nu, men just datumljus är ju klurigt i ledformat... :)

Systeryster och jag .... sa...

vi har också datumkjus, mamma kommer varje år med ett nytt... glada barn som räknar ner ... till tomten ...
go fredag

Systeryster och jag .... sa...

vi har också datumkjus, mamma kommer varje år med ett nytt... glada barn som räknar ner ... till tomten ...
go fredag

HönaPöna sa...

Ett sånt där kryssa-ljus hade vi också ett år, mysigt. Men de där som man ska elda ner är jag aldrig i fas med, blir bara frustrerad! :-)
Ha en skön start på helgen!

anettan sa...

Så många du har....Jag har också datumljus, det hör liksom till haha. Kram Anette