09 november 2014

Ladda inför ny vecka

Foto: min pappa

Idag har vi varit hos min fina pappa och firat Fars Dag. Det blev en mysig dag, sådär lite småtokig som alltid, intensiv, massor med god mat, en massa skratt och sådär! Just nu är morfar favorit hos min lilltjej, det är så gulligt att se. "Mamma, jag bara känner att jag måste ge moffis en kram, var är han?"

Nu är tjejerna hos sin pappa och jag sitter här i soffan och laddar inför ny arbetsvecka. En lite mer normal vecka, jämfört med den senaste tidens galna veckor. Skönt faktiskt! Har varit och tränat ikväll, på Friskis & Svettis tillsammans med min stora tjej. Kul att hon är så stor nu att hon kan följa med på sånt jag tycker är kul, älskar att göra saker tillsammans med henne! 

Men som sagt, nu är det söndag kväll och hög tid att stänga ner och släcka lampan. En ny vecka väntar, en vecka då jag, förutom att jobba, bland annat ska träffa kompisar, klippa mig, träna, gå på fest med Jossan och fylla år!


6 kommentarer:

anettan sa...

Låter som en bra söndag. Jag tycker också att ha lite större barn har sina fördelar....... K
Önskar dig en bra start på veckan. Kram Anette

Helén i Vilrummet sa...

Kallar du det en "normal" vecka?! Låter som en ganska intensiv sådan, ha ha. Jag hoppas den blir fantastisk i alla fall.
Kram Helén

Kim sa...

Låter som en bra vecka! Och så syns vi redan på söndag igen, kuligt!

Flower of Fame sa...

Vilken härlig vecka du har framför dig. Hoppas den blir fin. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Suz sa...

Hoppas du får en fin och mjuk vecka!
Kram
Suz

Anonym sa...

Hej min fina vän, hoppas att veckan blir lite lugnare än förra veckan! Glad att du är tillbaka här på blogger, saknar dig även om det bara handlade om dagar! Tack för urgullig kommentar ang bilderna i mitt blogginlägg! Du gör mig så glad! Jag tycker du är supersnygg och jag hoppas att han med stort H dyker upp snart :) kramar i massor Sofia