12 november 2014

Bloggutmaning - På

mina väggar hemma finns olika tavlor och prints. Jag tycker det är kul att ha något som känns personligt på väggarna, det gör det hela mer hemtrevligt och det är mysigt när saker och ting har en historia. I mitt hem finns mycket IKEA möbler, av förklarliga skäl, och därför är det lite extra kul att hitta egna personliga saker att dekorera med.

Dessa två tavlor har min gammelmorfar gjort. Jag fick dem tidigare i år i samband med att min mormor gick bort. De är ett fint minne av henne, eftersom de hängde hemma hos henne och har alltid gjort så länge jag kan minnas. Det känns fint och bra att ha dem där och jag ser dem hela tiden när jag är hemma.


Denna tavlan fick jag av min syster och hennes sambo. Den föreställer New York och de köpte den efter att de kommit hem därifrån, de ville ha den som ett minne från en fantastisk resa. Tyvärr var den lite skadad i kanten så de beställde en till och jag fick den som var skadad. Syns inte alls när man har en ram på. Så, nu hänger den hos mig och är en påminnelse om min dröm om att åka till New York!


Men det allra bästa är ändå denna väggen som finns i mitt sovrum. Här hänger teckningar som jag fått från Johanna, "de bästa" enligt henne själv. De är det första jag ser på morgonen och det sista jag ser innan jag somnar. Härligt!
Idag är bloggutmaningen hos Tatjanis , titta här för fler fina bidrag!


8 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så fin din vägg är med din dotters teckningar. Fint bidrag. Ha en fin kväll Kram Pernilla

TITTILINA sa...

Så underbart med en hel vägg med teckningar!
Jag kan tänka mig att det gillas skarpt av lillsnäckan också :-)
Kram

Hannis sa...

Åh! Teckningarna på väggen, så underbart att somna och vakna till det.
Så är det fint att du har tavlorna som din gammelmorfar har gjort.
Sånt är viktigt att få finnas kvar.

Hoppas att du har det lugnare nu, har förstått att det varit mycket.
Kramen till dig//Hannis

choicesbyannie sa...

Vilken fantastisk konstnär du har. Så fint att hänga upp tavlorna på väggen sådär, förstår om du somna med ett leende på läpparna var kväll.

Här hemma målar grabbarna inte så mycket. De spenderar mer tid i snickis och gör konstiga båtar och dylikt. Tror inte det hade blivit lika snyggt att hänga på väggarna direkt;)

Fin dag till dig
Kram
Annie

Ann-Sofie Sojka sa...

Tack för påminnelsen att sätta upp barnens bilder. Har tänkt länge på det men får aldrig tummarna loss. :)

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig vägg i sovrummet. Full med inspiration!
Kram Helén

Tatjanis sa...

Så mycket kärlek på en vägg! Jag kan bara tänka vilken härlig känsla av att vakna o somna till den där väggen - härligt.

Fint bidrag o ännu finare vägg!

Kram - Tatjanis

Kim sa...

Ser inga av mina äppletavlor på väggen... lite besviken faktiskt! Men men, den där lillpluttriken är ju inte lätt att konkurrera med. Snygg NY-tavla iaf! :)