18 november 2014

Att jaga hösttröttheten på flyktenTack finaste ni för alla fina ord och råd angående min hösttrötthet, för det har jag förstått att det är. Jag är tydligen inte ensam om att känna mig så här. Det vill säga väldigt trött och helt utan energi och förmåga att orka ta tag i saker, men ändå så mår jag bra och är på gott humör. Ni är flera som har berättat att ni känner på samma sätt. Jag har också fått tips om att äta extra D-vitaminer, så det ska jag köpa. Att jag känner mig lite deppig på hösten är absolut inget nytt för mig, så har jag alltid känt när det börjar bli grått, mörkt och ruskigt ute. Men grejen är att jag inte alls känner mig deppig, bara trött.

Men ikväll har jag bara känt mig glad! Glad och nöjd över mitt liv med mina underbara ungar! Vi har haft det så mysigt, inget speciellt, bara haft det bra. Mycket mys, gos och skratt! Vi plockade fram ett spel som vi spelade på kvällarna när vi var i Turkiet - Svarte Petter. Ett enkelt kortspel som funkar även för lilltjejen. Jag vet faktiskt inte var vi har fått det ifrån, men jag bara älskar bilderna! Det gör mig glad! Och att se tjejerna busa med varandra gör mig också glad! Så enkelt och så kul, bara för att vi tar oss tid att göra det tillsammans.

Så, din eländigans höst....du ska minsann inte få komma åt mig! Jag ska knapra D-vitaminer, boosta mig med kärlek till tjejerna och se till att bara göra sådant som ger energi!7 kommentarer:

Hannis sa...

Heja! Rätt inställning!
Jag har köpt vitaminerna efter tipset från dig på insta=))
Och att boosta sig med kärlek är aldrig fel!
Kramen Hannis

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Heja dig! :-) Låter som ett vinnande koncept mot höst tröttheten, kärlek och D vitamin. :-) Får nog ta och inhandla lite vitaminer jag oxå. Kramizz Laila

Choices by Annie sa...

Hejja dig. Ge den där hösttröttheten en rejäl spark i baken. Just D-vitaminer är livsviktigt och speciellt i år då vi har väldigt lite soltimmar uppmätt i november. Tydligen mycket mindre än "normalt"

Så börja knapra och sparka hösten i baken så blir du nog piggare snart;)

Fin dag till dig
Kram
Annie

Kim sa...

D-vitaminer känns som en bra grej. Jag läste i DN att Stockholm i november haft 2 soltimmar. Galet ju. Jag antar att det är något liknande här nere, för jag vet inte när jag såg solen senast.

Villa Ell sa...

Jag är också oerhört trött... det är årstiden ändå tycker jag att årstiden är mysig med mörker, tända ljus...
men lite solljus hade varit fint sen får man nog försöka att ge sig ut och få lite friskluft...

Vilken mysig helg du har haft med nära o kära

kram sandra

anettan sa...

you go girl.....vilka fina kort...nostalgi! Kram Anette

Helén i Vilrummet sa...

Heja heja! Och du... det är bara 32 dagar kvar till det vänder. Vintersolståndet den 21/12 och sen går vi mot ljusare tider :-)
Kram Helén