14 oktober 2014

Inte alls som planerat


Jamen vilken konstig kväll jag hade igår! Ute ösregnade det, så den där powerwalken jag hade planerat blev inte av. Inte speciellt lockande helt enkelt, det verkligen öste ner. Så, min plan var att plocka undan lite och åka och handla eftersom jag ska ha bokklubben hemma hos mig i morgon. Och i kväll ska jag bort, så då hinner jag inte fixa något. Skulle bara äta lite först.

Sagt och gjort, jag tog min tallrik och satte mig i soffan. Åt, tittade på tv och bläddrade lite i en tidning samtidigt. Och blev trött. Jättetrött. Så när jag ätit färdigt lutade jag mig tillbaka ett par sekunder och slöt ögonen. Och vaknade flera timmar senare. Helt förvirrad. Jag visste inte vilken dag det var. Jag låg där och tittade i taket och försökte komma på om det var fredag, eller om det var en vardag och jag skulle upp och jobba dagen efter. Vad var klockan, var det mitt i natten eller var det fortfarande kväll? Fullständigt förvirrad.

Men, klockan var elva på kvällen. Det var måndag och idag är det tisdag och dags för jobb, precis som vanligt. Inte har det blivit städat och inte har jag handlat. Ikväll ska jag bort och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Nej, det blev en väldigt konstig kväll igår, inte alls som planerat.

Men nu, nu är det frukostdags! Sedan får jag göra en snabb djupdykning i garderoben för att hitta något att ta på mig. Det blir nog bra.

Ha en fin dag!


14 kommentarer:

Hannis sa...

Du behövde vila=))
Hoppas att du får en bra dag och kväll!

Kram Hannis

Hannis sa...

Och tack för att du delade med dig vännen!!

Choices by Annie sa...

Tror kanske att din kropp hade något viktigt att säga dig;) Kanske behövde du den där vilostunden och vad gör lite damm i hörnen och kläder att ta på sig har man ju oftast i garderoben;) Min kropp brukar tala med mig så också, genom att jag blir jättetrött tänker blunda i en minut och vaknar flera timmar senare;) Finurliga kroppar vi har;)

Vilken fantastiskt resa du varit på, och du är så modig som vågar åka själv för som du sa du var ju inte ensam om att åka själv. En sådan där resa hade jag också kunnat tänka mig fast en där jag inte behöver flyga då vill säga;)

idag håller vi tummarna att datorn är färdig eller att de helt enkelt ger oss en ny. Datorn var bara två månader gammal när vissa tangenter slutade fungera och nu har den varit på lagning i en månad så idag måste den vara färdig annars tänker jag kräva en ny... Längtar ju ut till blogglandia.

En härlig dag önskar jag dig trots klädbekymmer och damm i hörnen;)

Kram
Annie

Birgit sa...

Du behövde nog de där timmarnas sömn! Bättre att njuta av dem än stressa upp sig för det. Ha en bra dag :-) kram

Helén i Vilrummet sa...

Oj, jag förstår att du blev förvirrad. Men förmodligen behövde du det där och så har du tydligen en väldigt skön soffa :-)
Kram Helén

bara anna sa...

Lite läskigt när man vaknar upp sådär och inte vet vad det är för dag. Men som Hannis säger, du behövde vila och bra att du fick göra det.
Ha så kul i kväll!
Kram

Villa Ell sa...

Din kropp sa nog vila! Så skönt egentligen och jag tror säkert du styr upp dina planer utan problem

ha en trevlig kväll
Kram Sandra

Hanna sa...

Tror du behövde den där luren. :-)

Stina I Söder sa...

Förstår om paniken kom när du inte visste dag eller tid! Fu behövde nog vila. Kram Stina

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Lätt att somna ifrån allt, nu när mörkret kommit, och man blir ju lite förvirrad när man vaknade efter en sådan liten nap. :-)Kramizz Laila

anettan sa...

Det är lite läskigt när man är så trött så man känner sig helt borta. Men hoppas du sov gott :) Kram Anette

Sallys hus sa...

Hej hej!
Men ååå.. så där gjorde jag en gång i tonåren..skitläskigt...
Hoppas du är utvilad nu då..;)
Har läst ikapp mig..
Vilken resa!!!
Jag vill meeeeed...;)
Ser och låter helt underbart!
Kraaaaaaam Katarina

Anonym sa...

Fina Jennica den vilan var nog välbehövlig! Hoppas klädproblemet löste sig! kram Sofia

dianasdrömmar sa...

Du behövde nog en nap :) kram Diana