25 september 2014

In i hetluften igen


Ville visa er världens enklaste idé, kolla! Äpplen på bambupinnar. Superdekorativt och så är det gott för småfåglarna! Dessa stod utanför entrén till Drakamöllans restaurang och jag ska minsann testa att göra likadana!

Idag var det rakt in i hetluften igen, efter de där två dagarna av inspiration och djupandning i den underbara miljön på Drakamöllan. Jag har väldigt mycket på jobbet just nu, inte så att jag lider av att det är för mycket, det är kul faktiskt! Men mycket är det och mer blir det om man tänker på att jag på lördag åker till Portugal och är borta hela nästa vecka! Men - så får det liksom vara, för ojojoj vad kul det ska bli!

Tanken var att jag skulle ha packat klart idag, men det kom två fotbollsträningar emellan (en för liten tjej och en för stor tjej). Torsdagar är en liten logistisk övning med båda träningarna och körningar fram och tillbaka, emellan dem ska det hinnas duschas liten tjej, det ska ätas och......tja, det är lite körigt helt enkelt. Och nu ikväll har jag tvättat det sista inför resan och så har jag stekt pannkakor eftersom Jossan ska ha matsäck med sig till i morgon.

Fullt upp! Men, helt ok. För mitt i alltihop så poppar det upp små glädjeämnen som gör mig lycklig! En stor, varm kram av 14-åringen, bli bjuden på hemlagad lunch på jobbet av bästa vännen, skrattanfall tillsammans med liten 5-åring, ett telefonsamtal med pappa, gulliga sms av andra kompisar som önskar lycklig resa....

Men, nu är det dags att sova! Och drömma om korsvirkeshus med halmtak, tystnaden och lugnet.


10 kommentarer:

Hannis sa...

Det måste pirra i magen när du tänker på Portugal!
Kul ska det bli att läsa om ditt äventyr.

Hoppas att du får en lugn fredag/Kram Hannis

Flower of Fame sa...

Fräckt med äpplena. Visst är det mycket som ska hinnas med i veckorna. Super kul kommer du ha i Portugal. Lite avis är jag allt. Ha en fin dag Kram Pernilla

Choices by Annie sa...

Vilken smart idé med äpplena det ska jag nog också testa. Kan tänka mig att det blir supervackert i vintern när marken ligger vit;)

Förstår att det känns pirrigt inför resan, ska bli så spännande att höra allt sen.

Fin dag till dig
Kram
Annie

Villa Ell sa...

Det var en fin dekoration med äpplena...
Dina vardagar låter inte helt olikt mina, ibland går det i ett och det skall pusslas med allt, kanske låter som man har fullt upp vilket man har men ändå går det smidigt och det är kul med barnens aktiviteter.. mindre kul med tvätt ;-)

Hoppas att du får en fantastisk och minnesrik resa till Portugal och uppdaterar sen när du kommit hem

Kram Sandra

Kim sa...

Smart äppelidé! Jag vill bygga världens mest avancerade fågelmatare i år med massa olika sorters mat eftersom olika fåglar gillar olika saker. Men den där äppelprylen vill jag så klart också testa!

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar sa...

Är det inte redan fullt upp så brukar det ju i alla fall med säkerhet bli det när man ska förbereda inför en resa. Vad underbart det låter med Portugal. Hoppas du får en underbar vistelse!!

Kramar

pillan sa...

Hoppas du får en toppenvecka nu i Portugal!!

Kram PIllan

a kitchen in the country sa...

Njut och ha det fantastiskt gott i Portugal Jennica.♥

Kram på dig

Fru Martinsson sa...

Ha en underbar vecka i Portugal ovh tack för tipset med äpplena!

Birgit sa...

Ja, det där med träningar och skjutsande... puh!
Ha det så jättebra nu!!! Kram