08 augusti 2014

Sommaren levererar


Idag har det varit varmt men mulet och regnigt här i min del av Skåne. Då blir man förvånad och väldigt glatt överraskad när kvällen blir så här vacker och innehåller både utegympa och kvällsdopp! Men så blev det och sommaren fortsätter vara fantastiskt underbar! 

Johanna var med mig nere på stranden på Friskis & Svettis gympa både i tisdags och idag,  och det har funkat jättebra! Det är riktigt kul eftersom jag då kommer iväg och tränar även när tjejerna är här hos mig. Hon har varit med och gympat med mig vilket funkar väldigt bra när vi är utomhus, hade kanske inte funkat lika bra inomhus. Tänk att till och med gympan är mer opretentiös på sommaren! Men oavsett, hon har gympat, dansat, målat i sina målarböcker och myst runt på stranden. 

Och när passet var över så bytte vi om till våra bikinis och hoppade i vattnet,  såå skönt! Jag tror faktiskt inte att jag har badat så här mycket någon annan sommar! Det är verkligen ljuvligt i vattnet. Det stod att det var 22 grader men det känns som mer tycker jag, riktigt skönt!

Nu är det bara tre dagar kvar på min semester och jag njuter och lever fullt ut varje dag! Samlar minnen och värme att plocka fram en kall och blåsig höstdag då jag inte alls är lika full av energi som jag är efter en sådan här underbar dag!


6 kommentarer:

Hannis sa...

Så härligt att hon hänger med på jympan!
Och njut, njut och njut lite till=))

Kram Hannis

choicesbyannie sa...

Så härligt att jympa tillsammans. Och även här har det badats mer än vad jag tror jag gjort på 10 år;) Det har onekligen varit en fantastisk sommar;)

Fin dag önskar jag dig, Njut nu av de sista semesterdagarna
Kram
Annie

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad kul att Hannis är med på gympan! Och bada, ja, det är underbart! :) Kram

Flower of Fame sa...

Så kul när hon kan vara med på gympan. Mina barn följde ofta med när de var små. Mysigt! Ha en fin kväll Kram Pernilla

bara anna sa...

Härliga dagar har det verkligen varit denna sommaren.

Vad roligt att se Sommarlov live, det hade mina barn med velat.

Ha nu en skön helg och ladda batterierna allt vad du kan.

Kram

dianasdrömmar sa...

Vilken sommar vi har haft underbar :) kram Diana