09 augusti 2014

Regnigt idag


Idag hade jag planerat att olja mitt trädäck och sedan sitta i en solstol med en bok och njuta så mycket jag kan av min sista semesterhelg. Men icke, idag regnar det. Det regnar, regnar och regnar.... Såå tråkigt.

Annat var det igår! Då hade vi en härlig tjejdag! Både Josefine och hennes bästa kompis hade önskat sig en spavistelse i födelsedagspresent. Jag och kompisens mamma bestämde oss för att göra något tillsammans och igår åkte vi iväg alla fyra till ett dagspa. Vi fick behandlingar och vi badade bubbelpool, mös och pratade. Så härligt att kunna umgås med tjejerna såhär, de är ju 14 år nu och stora på sitt sätt.

Vi tog samma typ av behandling alla fyra. Det var en en-timmes behandling som innehöll en enklare ansiktsbehandling, en enklare fotvårdsbehandling och behandling för händerna med skrubb och massage. Det var supermysigt och tjejerna gillade det jättemycket, första gången för dem. De fick 'blodad tand' och planerar nu en hel spaweekend! :)


Vi avslutade denna mysiga dag med fantastiska räksmörgåsar nere på Barsebäcks hamnkrog. Josefine och hennes bästa kompis är verkligen som systrar och det är härligt att umgås med dem, lyssna till deras prat och försöka hänga med i svängarna! Det är också väldigt roligt att jag och kompisens mamma har blivit vänner och att jag tycker mycket om att umgås med henne också.

Nu ska jag göra mig i ordning för att cykla iväg på middag till en kompis. Det verkar till och med som om det ska bli ett uppehåll i regnandet så att jag kan cykla utan att bli helt genomblöt!

Ha en trevlig lördagskväll!

6 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Ja jösses vad det öser ner idag! Det låter dock härligt med tjejkväll :-) Ha det så skoj!

Flower of Fame sa...

Så trevligt ni har haft det. Kul när man kan göra sånt med sina barn. Ha en fin kväll Kram Pernilla

choicesbyannie sa...

Så mysigt att bara få umgås om mysa på det sättet. Härlig egentid.
Fin dag till dig hoppas middagen var lyckad igår.
Kram
Annie

Life´s Silverlining and I sa...

åh vad mysigt! sådan dag skulle jag också vilja göra. Kul när man blir vän med barnens föräldrar också och kan hitta på saker ihop så där. Kram Pernilla

HönaPöna sa...

Vad mysigt det låter... det där kan man ju se fram emot, att barnen ska bli lite större!
Ha en härlig söndag!

Systeryster och jag .... sa...

den smörgåsen såg smarrig ut