14 augusti 2014

Försöker bli strukturerad


Hej på er - lite tyst här hos mig....men jag håller på att väcka semesterhjärnan till liv och komma in i vardagsrutinerna. Jag försöker bli strukturerad och välplanerad igen. Sakta men säkert så går det framåt, men det är ju synd att stressa nu när kroppen är så lugn och nere i varv!

Jag försöker vänja mig vid att gå och lägga mig i tid (det går åt skogen kan jag meddela) och komma upp på morgonen (detta går förvånansvärt bra). Jag skjutsar till fotboll, jag gör matlådor, jag lägger fram kläder på kvällen, ser till att det finns rena kläder i våra garderober (mer än bikini...) och jag försöker ruska allt på plats i huvudet så att jag kan vara lite effektiv på jobbet.

Vidare så går jag igenom Johannas garderob och konstaterar att det enda som passar henne är bikinin, mer eller mindre. Hon har verkligen växt under sommaren och det finns inga riktigt vettiga dagiskläder alls i hennes garderob. Sedan ska man såklart börja titta på höstskor, jackor.....ja ni vet.

Jossan sköter ju sånt själv, men det ska såklart inhandlas saker även där....hon har också växt.... Det förbereds inför skolan, ny skolväska är köpt men skorna till idrotten är för små....tja, lite sånt.

Det känns att höstterminen närmar sig.....fast än har vi väl lite sommar kvar! Tycker jag.

5 kommentarer:

Milla sa...

Nej du har fel Jennica, det är inte höst - men höstsäsongen är här ;=) Visst blir det den känslan tyvärr när man kommer igång med allt.... Jag försöker själv fundera på hur man i all världen hinner med annat när man ska jobba men det är helt enkelt för att jag varit ledig i 4 månader... kram Milla

Flower of Fame sa...

Visst har det varit en fin dag idag. Det ärvotroligt när barnen bara skjuter i höjden och nästan allt måste bytas. Där är jag glad att mina barn har växt färdigt. Även om det ändå alltid är kul med något nytt i garderoben. Ha en fin kväll Kram Pernilla

anettan sa...

Jodå vi måste dra det sista ur sommaren innan hösten tar sitt fäste. Du firar vi sista fredagen på sommarlovet. Kram Anette

Choices by Annie sa...

Även här försöker jag väcka semesterhjärnan till liv. det går så där. Mycket att fixa nu innan skola och dagis kör igång igen. Konstaterar som vanligt att regnkläder, skor och annat har växts ur så en lista måste skrivas;) Försöker bli strukturerad även här.

Fin helg till dig
Kram
Annie

Therese sa...

Her jeg bor er det høst på ordentlig. Det har regnet en uke, masse torden og det er mørkt på kvelden. Og jeg liker det - jeg er klar for høsten.

Jeg syns du er flink jeg! Stopp opp av og til å kjenn at du er det og ikke tenkt på alt som kunne vært bedre. Du er mer enn BRA NOK!