28 juli 2014

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar


Idag inleddes min tredje semestervecka. Det är den då jag har semester utan barnen. En vecka då jag bara ska göra sånt jag gillar, sånt som jag har lite svårt att få till när barnen är här och allmänt bara ha det lugnt och skönt.

Idag är det återigen 30 grader ute och väldigt varmt! Många klagar men jag kan inte göra det....jag älskar ju sommaren och värmen. Men visst...det är lite varmt.... :) Trots detta har jag idag spenderat hela dagen i en solstol i trädgården tillsammans med denna boken - "Läsarna i Broken Wheel rekommenderar" av Katarina Bivald. Det är hennes debutbok och jisses säger jag bara....vilken debut!

Jag gillar den supermycket, har väl ungefär en tredjedel kvar nu. Den är supermysig! Väldigt charmig! När jag läser den så skriver jag samtidigt upp de böcker som de nämner i boken som jag vill läsa, för det är en bok där handlingen till stor del handlar om just böcker och läsande. Kommer också på att jag verkligen gillar böcker som handlar om just böcker och läsande!

En mysig dag har det varit, en sån dag som jag planerat för denna veckan. Att sitta flera timmar i en solstol med en bok är liksom lite svårt när barnen är här. Och även om jag älskar dem över allt annat, så är det inte så dumt att kunna göra sådant här också. Och alldeles nyss blev dagen ännu bättre då jag kommer att få besök lite senare av min syster och sambo!

Har ni läst "Läsarna i Broken Wheel....."? Inte? Gör det!


8 kommentarer:

bara anna sa...

Heeej! Roligt att du är tillbaka och att ni är så nöjda med er vecka utomlands. Javisst är det kul att uppleva saker tillsammans, stora som små. Och just det där att slippa passa tider, det är fantastiskt skönt.

Förstår att det kan vara skönt med egentid, att göra precis vad du känner för. Så bra att du kan ta tillvara på den tiden och verkligen njuta tycker jag. Jag har alltid tyckt att ina hundpromenader har varit min stund med egentid men nu börjar Vera bli lite större och vill hänga med. Visst, det är jättemysigt också men ibland är det bara så skönt att få vara själv med sina tankar en liiiiten stund...

Kram!

anettan sa...

Jag har inte läst boken. Tack för tips. Jag har också legat i solstolen i dag men hade inte fixat det om jag inte varit vid stranden. Jag tycker det är lite väl varmt i trädgården, så klen är jag haha. Kram Anette

Anonym sa...

Tack för boktipset :) kram Sofia

Flower of Fame sa...

Vilken supermysig dag du har haft. Hoppas du får en lika bra dag idag. Kram Pernilla

C'est la vie - Avec Moi sa...

Låter som en mycket intressant bok ;-)

Hannis sa...

Inte klokt att folk klagar på värmen...Om några månader är det -20 igen, då ska jag tänka tillbaka på dom här veckorna med glädje=))

Och visst är den bra boken!
Feelgood-bok.

Kram Hannis

Sallys hus sa...

hallå!
Men ååå vilken härlig resa ni varit på..jag tycker du har så rätt så rätt.. verkar ju helknäppt att man inte skulle resa bara för att man inte är en traditionell familj.
heja heja!
Ni är så fina ni 3 tjejer i din familj♥
Å vad härligt att du kan uppskatta att vara ensam..unna dig sånt du mår bra av..det tror jag är precis sånna saker som gör oss till ännu bättre föräldrar.
kram Katarina

TITTILINA sa...

Kul med boktips! Det gillar jag. Synd bara att jag läser så låååångsamt. Men den här kanske man skulle läsa när högen är klar.

Kram