29 juli 2014

Att bara ha det gott


Idag har det varit ytterligare en fantastisk sommardag. Tänk, vilken sommar vi har! Det är ju helt underbart! Efter en härlig sovmorgon och en lugn förmiddag hemma, så spenderade jag hela dagen på stranden. Det var så skönt där, det blåste lite vilket behövdes. Hemma i trädgården var det helt vindstilla och varmt, som i en gryta. Men på stranden var det underbart!

Och havet....det är ju varmt! Jag är en badkruka av rang och har inga problem att ligga en hel dag på stranden utan att doppa mig. Det enda som brukar få i mig är om barnen tjatar. Men idag gick jag i helt frivilligt - och jag låg till och med i ett bra tag! Det var så fantastiskt skönt! 22 grader enligt campingens utsaga, de mäter temperaturen varje dag. Ljuvligt!

Det verkar som om det vackra vädret ska fortsätta, men vem vet....de är ju rätt opålitliga de där väderprognoserna. Och vädret med för den delen! Men men, det blir som det blir. Det gäller att njuta fullt ut varje dag!


7 kommentarer:

Villa Ell sa...

Jag är också en badkruka!!
Helt ljuvlig är sommaren nu.... Sitter uppe alldeles försent på
Kvällarna... Men men man får passa på att njuta

Kram Sandra

Nellie - the Flying Hippo sa...

Underbart med en dag på stranden! Och vilken härlig sommarfärg du har. :)

Flower of Fame sa...

Visst är det underbara dagar. Fast idag regnar det hos mig hoppas det är tillfälligt. Ha en fin dag Kram Pernilla

Life´s Silverlining and I sa...

Jag är ingen badkruka då:) Men visst är sommaren ljuvlig! Bra att samla på sig mycket av ljuset till hösten och vintern nu. Tack för boktipset nedan! Önskar jag hade lite mer tid att läsa böcker för det är så himla skönt! Kram Pernilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Här har det blivit sköna kvällsdopp, på dagarna har jag gjort lite annat. Kvällarna är underbara, vet somrar då det varit varmt på dagarna och kyligt på kvällarna eller massor av mygg, så det blir nog dessa ljumma kvällar utan mygg som jag kommer att minnas mest från denna sommar.
Kram,
Regina

Ps. Tack för besöket hos mig=)

The Place To Be sa...

Jag har blivit en riktig badkruka!!! Det har jag inte varit förut!

Vad kul att jag hittade hit till din blogg. Har läst runt lite och tycker du skriver jättebra!

Ha en skön dag i värmen!
Kram Malin

Anonym sa...

Underbart snygga Jennica! Jag badar även om det är kallt 👍 tack för alla gulliga hälsningar ang vårt bröllop! Du anar inte hur glad jag blir❤️💚💜💙💛kramar Sofia