14 juli 2014

Förväntansfull

  

Men usch vilket skruttigt väder! Det bara regnar och regnar. Idag fick målarna avbryta sitt jobb och köra hem, det gick helt enkelt inte att fortsätta. Suck.

Så idag får det bli ett par inomhusbilder istället för utomhus. Blöta, lite mörka trädgårdsbilder gör ju ingen glad. Men, trots detta skruttväder är jag så förväntansfull idag! För idag kommer tjejerna hem till mig!! De har firat sommarlov med sin pappa nu i nästan tre veckor och jag längtar så himla mycket efter dem! Det ska bli jättekul att få höra om allt de har varit med om - de har ju både en Ölandstripp och Stockholmstur att berätta om!


Själv inledde jag dagen på ett alldeles fantastiskt trevligt sätt! Jag träffade Sofia med med fina bloggen Sofia bakar. Vi har lärt känna varandra via bloggarna och detta var andra gången vi träffades på riktigt! Så himla trevligt! Känner att vi hade kunnat bli riktigt goda vänner om hon bodde närmre. Ja...jag känner i och för sig redan nu att vi är goda vänner, men ni förstår vad jag menar. Om man hade chansen att träffas oftare och så. 

Nä....nu kan jag inte skjuta upp det längre. Städningen. Det här med att skjuta upp saker måste vara det nyårslöfte som går allra sämst. Tillsammans med att lägga mig i tid! 6 kommentarer:

Hemma på Ekbacken sa...

Här har det börjat regna lite smått och jag fick måla lite inne istället för ute. Det är bra när man kan ändra sin plan lite.
Jag tänkte så på dig när jag var i Helsingborg och hade jag varit lite snabbare i tanken skulle jag bokat in en fika med dig. Men det är inte sista gången jag åker dit hoppas jag :-)
Önskar dig en härlig kväll med döttrarna.
Kram Linda

Anonym sa...

Åhhh jag känner precis samma sak, önskar att vi hade bott närmare varann :( Hoppas ni får en underbar kväll med mycket mys och skratt och prat! Tack för en underbar fikastund idag. Du är en fantastisk tjej, så glad att vi lärt känna varann :) varm kram din vän Sofia

Prinsessorna på Bellevue sa...

Kan tro att du har längtat och så himla kul att träffa en bloggvän!

Kram
Petronella

Birgit sa...

Så fint du har! Och kul att träffa en bloggvän!
Idag har regnet även nått de norra delarna. Jag har skickat barnen på golfträning... det regnar rätt ordentligt... Undra vad de kommer att säga när de kommer hem? Jag ska städa, men först fixa en del problem med prylar som inte funkar osv... Hatar telefonköer :-(
Hoppas vädret är bättre idag hos dig!
Kram

Johanna Stålros sa...

Ja ticket väder…svensk sommar;) tur ni har en resa att fly till;) Kramar

Villa Ell sa...

Så fint du har det hemma!
Gillar hörnan under trappan!

Så kul att tjejerna kommit hem, hoppas du får härliga dagar med dom...

Kram Sandra