27 juni 2014

Bara för mig

 
 
Do one thing every day that makes you happy!
 
Igår frågade jag er -
Vad gör ni för er själva idag?
 
 
En berättigad fråga är ju då, vad gjorde jag själv?!
Jo, jag åkte först och tränade ett Friskis & Svettis pass ute på Barsebäcksstranden. Det var ett tufft pass men även om jag kände mig lite tung i kroppen, så är det en härlig känsla nu när jag känner mig starkare och verkligen kan ta i! Jag var riktigt sugen på att träna!
 
Det enda som retade mig var att jag inte fick med mig kameran ner till stranden. Det blev en otroligt vacker kväll igår och solen speglade sig i havet och det var ett otroligt vackert ljus! Till och med de tuffaste övningar blir roliga när man gör dem med solen i ögonen och ett glittrande hav framför sig!
 
När jag kom hem så tog jag en lång, varm dusch och sedan kröp jag upp i soffan med en stor skål jordgubbar och en hög med nya tidningar. Det är vardagslyx för mig!
 
Så - jag tyckte jag gjorde mycket som bara var för mig igår! Och det är faktiskt viktigt att fundera över, vad gjorde jag bara för mig själv idag. Något att tänka på innan man somnar. Det behöver ju inte vara stora saker, men något som är bara för mig. Som får mig att må bra, något som ger en liten guldkant på dagen. Mår jag bra så fungerar allt annat också. 

14 kommentarer:

Birgit sa...

Låter ju superhärligt att träna på stranden! ! Här har vi sol/molnigt, men inte varmt. Nu åker vi ännu längre norrut och inte lär det bli varmare. Jag älskar oxå tidningar, ska ta med ett gäng nu. Ha det gott! Kram

bara anna sa...

Håller med Birgit, så härligt att kunna träna på stranden! Hur långt har du till havet?

Jag är ganska bra på att göra saker varje dag som jag mår bra av. Jag promenerar alltid med Cecar varje dag t ex och det njuter jag av.

Då får du se till att tänka på dig själv lite extra nu när du är själv. Så skönt att ni har så bra relation, du och pappan, att du vet att barnen har det jättebra hos honom med. Har en vän som inte alls har det så bra i sin separation, känner sig alltid orolig när hon lämnar barnen hos pappan....

KRAM

Mittgodastefinaste sa...

Jag är helt beroende av magasin, viktigt att hitta de där små guldkanterna!

Och här hittade jag en för mig ny blogg!

Kram Jenny

Life´s Silverlining and I sa...

Det är absolut jätteviktigt! Missar jag det för ofta mår jag inte bra. Bara att sitta ned en stund med en kaffe och filosofera en stund räcker. Kramkram Pernilla

Prinsessorna på Bellevue sa...

Såklart man glömmer kameran när det är så där alldeles bedårande vackert!! Härligt med lite guldkant och en stund för sig själv!!

Kram
Petronella

choicesbyannie sa...

Visst är det konstigt att kameran aldrig är med när de bästa fotoögonblicken visar sig.
Så nyttigt att vara snäll mot sig själv, det var jag idag också, jag struntade i alla måsten och satte mig ner med mannen i köket, tog en öl och lekte leken " när vi bli miljonärer" en fantastisk lek vi brukar leka då vi talar om saker vi vill göra, drömmar vi har och planer. Vi insåg också att vi till många av drömmarna och planerna inte alls behövde en miljon utan det enda som behövs är lite fantasi och arbetskraft;)

Kram
Annie

LissenTo sa...

Vilken skön nöjd känsla du måste ha fått, efter både träning, tidningar och jordgubbar.

Tror du kommer att gilla boken

Ha en fin helg. // Lissen

Flower of Fame sa...

Så härligt att unna sig själv att träna. Det är viktigt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Villa Ell sa...

Stranden låter ju riktigt härligt att träna på!!
Låter som
En trevlig kväll efter träning :-)
Jag har lovat mig själv att bita mig i tungan med 10
Åringen för ibland ryter jag väl fort och idag har jag faktiskt bitit mig och det känns bra! Onödiga fighter som bara tar energi ...
Kram Sandra

Anonym sa...

Så sant Jennica. Jag älskar också att läsa nya tidningar :) och träna som du vet ; ) Jordgubbar gillar jag det med! När är det ni åker utomlands? : ) kram på dig fina rara Jennica! //Sofia

TITTILINA sa...

Du är så hurtig! Åh vad det låter härligt. Jag längtar tills jag kan ge mig ut på löprundor igen utan att mitt knä ska trilskas med ´mig.

kram

dianasdrömmar sa...

Härligt :) kram Diana

Fröken Grön sa...

Älskar stunderna när man får sitta och mysa i soffan med en kopp kaffe och en bunt härliga tidningar! Det är njutning för mig.

Ha en riktigt skön helg!
/Anna-Karin

Bloggande 4barnsmamma sa...

Å så underbart med träning och sen jordgubbar och mys!:) Härligt härligt!