09 juni 2014

Att se tillbaka

 

Vilken härlig helg vi hade! En helg full av prat, skratt och en massa tid tillsammans. Tillsammans med de jag älskar mest. Vädret var minst sagt skiftande, men den sista kvällen var det helt ljuvligt. Ett helt fantastiskt ljus! Vi gick längs den steniga stranden, kastade stenar i vattnet och hade mysigt efter en supergod middag som mamma lagat.

Idag är det måndag igen. Fem veckor kvar till semestern. Det har varit en intensiv dag på jobbet, rakt in i hetluften igen. Men, efter vår härliga helg så är batterierna laddade och ny energi har infunnit sig. Gick en powerwalk tillsammans med en kompis ikväll, hon sa att jag såg så himla pigg och fräsch ut! Inte vet jag om det är sant, men det var himla trevligt att höra! :)

Fem veckor kvar.....sedan är det minsann dags för sol, bad, slappande, lite duktigheter i form av trädgårdsfix och målande.....rosévin, picknickar, träffa vänner, mysa med tjejerna......och så vår resa till Turkiet såklart. Som jag längtar! Nedräkningen har börjat.....

7 kommentarer:

anettan sa...

Det låter som du har en härligt spännande tid att se fram emot. Jag har också börjat räkna neråt...semestern är nära och det känns. Men nu får vi njuta av denna tiden fram till dess. Ha en fin fin dag // Anette

Flower of Fame sa...

Så fin bild. Ja jag har också börjat räkna ner. Fyra veckor kvar. Längtar. Ha en fin dag Kram Pernilla

Hannis sa...

Sju dagar kvar att jobba...
Och jag har lust att gå nu!
Men jag har mycket kvar att göra så det är bara att bita ihop=))

Vilken fin bild!!
Och vilken härlig kväll.
Kram Hannis

Anonym sa...

Härligt med nedräkning! Och rosé i solen är ju det bästa ;)
Kram Sara

Therese sa...

Så fin tur dere har vært på. Jeg har kost meg med bildene og tekstene underveis, men er litt treg med kommentarer for tiden.

Jeg skal prøve å lage kyllingretten din en gang. Så dumt at man av og til får slike dumme tanker om at ting ikke er bra nok. Det var jo bare familien din og det ble jo så vellykket.

Den roen man har når det er stille huset og man vet at barna sover trygt, det er den beste.

Birgit sa...

Men så härligt att du ser piggare ut - det brukar betyda att man är det också!
Sv: Det är helt absurt när man har återträff, men kul. Kan ju säga att alla klasskort såg ut så där *fniss*
Kram

Birgit sa...

Men så härligt att du ser piggare ut - det brukar betyda att man är det också!
Sv: Det är helt absurt när man har återträff, men kul. Kan ju säga att alla klasskort såg ut så där *fniss*
Kram