01 maj 2014

Välkommen vackra maj


Har förstått att det snöade i Stockholmsområdet i förmiddags?! Usch och fy så hemskt! Här nere i Skåne så är det svalare än de senaste dagarna, men solen skiner och himlen är blå. Härligt! Och tänk att det redan är maj! Det blommar så vackert i trädgården, nu har min vita Rhododendron börjat blomma och även Syrénerna börjar komma igång. Vackert!


Jag har precis gått en lång runda i skogen med min kompis. Mycket folk som var ute och rörde på sig idag. Det blir ju såklart en himla massa pratande och vi hinner avhandla det allra mesta! Idag har vi dessutom lovat varandra att fortsätta med våra powerwalks, att försöka få in träningsrutinen igen. Jag kommer skriva mer om detta inom det närmaste, för det finns lite planer på den fronten! 


Igår spenderade jag Valborg hemma hos en annan god vän, tillsammans med hennes barn och två hundvalpar! Det var precis lika trevligt, roligt och rörigt som det låter! Härligt att kunna umgås på ett så enkelt och avslappnat sätt bland barn och hundar och allt vad det för med sig. Blir varm och glad i hjärtat av sådana kvällar!

Ha en riktigt fin förste maj allihop!

3 kommentarer:

Hannis sa...

Alldeles perfekt sätt att fira valborg på om du frågar mig=))
Lugnt och skönt ska det vara.

Nu har snön börjat smälta bort, men det vart minst sagt förvirrat i morse när det var vitt ute.

Kramen Hannis

Johanna Stålros sa...

Ja det stämmer tyvärr- smärre chock med snöstor i morses. Men sen vid 12 lugnade det sig med snön, men det fortsatte blåsa som tusan…Så vi har haft en riktigt mysig innedag! kram

Choices by Annie sa...

Men oj så härligt med blommande rhododendron här väntar vi fortfarande på de första knoppparna att brista. Men att vi längtar. Ljuvligt med alla dessa blommor hoppas bara de överlever de kalla nätterna. Här hade vi minus 6 grader inatt, brrr.
Kram
Annie