13 maj 2014

Nu räcker det


Nä minsann, nu får det sluta regna! När de vackra dagarna övergick i regn så tyckte jag faktiskt att det var rätt skönt eftersom luften klarades upp och pollenallergin lättade. Men nu, nu får det faktiskt räcka! Kallt är det....och blött....

Jag längtar ut i trädgården! Jag var ju på gång där och fixade och donade, men så kom regnet och nu är den helt plötsligt lite eftersatt.... Jag vill klippa gräset, klippa kanter, sätta igång och fixa med mina odlingslådor, plantera... 

Men - de sa faktiskt på nyheterna precis, att i slutet av veckan skulle den komma igen....solen! Och värmen! Hoppas hoppas att det stämmer, för det räcker faktiskt med regn nu.12 kommentarer:

TITTILINA sa...

Ja nu kan vi det här! Jag är trött på att ha strumpor på mig. Nu kör vi lite sommar och sol igen, tack!
PS. Fina bilder du tagit.

Kram

Helén i Vilrummet sa...

Det är bra att du sätter ner foten och säger ifrån :-). Totalt under denna regnperiod har vi fått över 60 mm. Så jag håller verkligen med dig - NU RÄCKER DET!!!
Jag hoppas du får en finfin dag!
Kram Helén

Anonym sa...

Ja nog håller man allt tummarna för bättre väder! Liiite trött på det blöta...
Ha en fin dag!
Kram Sara

Therese sa...

Men flotte bilder blir det iallefall. Her det også grått og regn, men jeg liker det. Men jeg ønsker meg sol til alle dere andre og særlig på 17.mai som er Norges nasjonaldag hvor barna går i tog og alle er ute.

Birgit sa...

Det här med vädret är ju alltid intressant och speciellt eftersom vi verkar vara så beroende av olika slags väder. Precis som du skriver, så är det himla skönt med regn efter en periods sol. Men i lagoma doser :-) Här börjar det bli lite varmare, så det kanske kan bli grönska här med. Det börjar iaf knoppas. Det är hursomhelst skönt att slippa alla tjocka kläder osv. Vädret är för övrigt perfekt för jogging, vilket jag inte kan göra... men imorgon ska jag iaf ut och testa bootcamp!! Hoppas allt pollen har rensats bort för din del nu, så att du får bli människa igen!! Stor kram från norr
Sv: jag trodde inte heller att Sverige skulle komma så högt i topp i Eurovision...

Flower of Fame sa...

Hoppas hoppas solen kommer. Det är så tråkigt nu. Vi får dansa en sol dans. Ha en fin kväll Kram Pernilla

choices by Annie sa...

Ja nu får det faktiskt vara nog. Idag har vi dock haft solen på besök mellan skurarna och ack så skön den var.

Men jag tar gärna en heldag med sol för jag har inte planterat färdigt allt än i jorden och det måste ner nu. Mycket roligare att göra sådant under en strålande sol än i spöande regn;)

Önskar dig en fin kväll
Kram
Annie

Anonym sa...

HÄR SKEN SOLEN I EFTERMIDDAGS hurra jag blev glad direkt! hatar regn i dagar och dagar : ( usch sov gott finis! kram Sofia

Hannis sa...

Vackra bilder har du fått till trots regnet=))

Det ska bli sol till helgen!
Jag kollade alldeles nyss.
Ser fram emot det.
Och tack för varma ord/Kram Hannis

Frida Svensson sa...

När det regnar och du deppar ihop får du tänka på alla oss pollenallergiker som äntligen känner lite hopp om livet när regnet dämpar pollenhalterna lite! ;)

kram på dig!

I Phocus sa...

Ja jag håller helt med dig. Nu räcker de. Men till helgen skulle de bli fint igen. I alla fall där jag bor. Kram

Suz sa...

Så lustigt, men kanske inte så konstigt, det ligger en liknande bild i min mapp och väntar att få hamna på bloggen:)
Till helgen ska vi få sommarkänsla igen, det hoppas vi starkt på! Dottern ska på sin studentbal på fredag och jag hoppas verkligen att de ska få lite sol på sig när de minglar utanför Grand Hotell och blir fotograferade på trappan:)

Så nu hoppas vi att du får ge dig ut i trädgården igen. Jag ska ge mig på garderoben nu, rensa, byta ut och hänga upp på nya fräscha galgar. Känns som ett bra onsdagsprojekt när det regnar:)

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram
Suz