28 maj 2014

I min egen takt


En kort men intensiv arbetsvecka är över. Skönt. Nu väntar fyra lediga dagar med bara ett par saker inplanerade och det är lite bonustid med tjejerna, så det är bara mysigt! Jag gillar det där, att ha flera dagars ledighet utan något inplanerat. Det ger mig lugn. Ibland kan jag dock får för mig att vilja göra så mycket att jag helt "går i stå" och gör inget alls, bli handlingsförlamad. Men, oftast så hittar jag på lite av varje i min takt. Just det där, i min takt, det är det som är grejen. Att bara få skrota runt och ta dagarna som de kommer. Göra lite av vad jag har lust till.

Jag hade verkligen önskat en helg med massor av sol och underbart väder, men det verkar lite si och så med det där.  Men just nu lyser solen högt där uppe på talltopparna, det sista den gör innan den försvinner ner....det är så vackert!

7 kommentarer:

I Phocus sa...

Hoppas att du får fyra fantastiska dagar! Kram

Birgit sa...

Låter som en mkt bra helg framför dig :-) Jag har heller inte direkt nåt planerat. Skönt! Ha det gott! Kram

dianasdrömmar sa...

Igenkännings faktorn är hög..:) njut nu vännen kram Diana

Bara anna sa...

I min egen takt låter helt perfekt.
Vad roligt med ridningen, vår tjej går ju på ridlekis och det är toppen.
Må så gott!

Hemma på Ekbacken sa...

Så länge sedan jag var inne här hos dig, det känns som jag har massor att läsa ikapp :-) spännande...
Jag känner så igen mig om det du skriver. Speciellt att vilja massor och hamna i att inte göra något.
Hoppas du får en mysig helg.
Kram Linda

sara sa...

i min takt är tyvärr alldeles för fort. jag jobbar på en mer varsam takt. i sakta mak. längtar till den dagen de är desamma. =) ha en underbar helg! =)

Suz sa...

Önskar att du har fått och får de här dagarna precis som du vill. Jag känner igen det där med att vilja så mycket att det inte blir något alls:)

Men nu ska jag strax gå och ta itu med ostpajer som ska serveras på studentbuffén, vilken tur att de passar perfekt att frysa och blir hur goda som helst ändå! Jag har testat:)

Ha en fortsatt fin helg!
Kram
Suz