03 maj 2014

Cykelpremiär


Efter mycket om och men, så blev det då äntligen cykelpremiär för lillisen! Och vilken lycka! Vi har haft lite oflyt med cykleriet, men efter ett par felköp och annat krångel så blev det då äntligen dags att bege sig ut på premiärtur. Lite vingligt, lite osäkert, lite ovant....men det gick rätt snabbt för henne att få rätt på det och det skulle inte förvåna mig om hon cyklar utan stödhjul i slutet av sommaren!

Hon planerar redan för när vi ska cykla till dagis på morgnarna! :)7 kommentarer:

Melody and M.E sa...

Vilken lycka! Jag minns min första cykelfärd som också var på en rosa cykel! Inga stödhjul, utan pappa sprang bakom och höll i pakethållaren! Det gick faktiskt inget vidare och jag tyckte inte alls att det var roligt att lära mig cykla! Stödhjul gör det hela betydligt roligare för en liten rosa prinsessa!
Kram M.E

Emma sa...

Underbart! Gäller nog att du plockar fram till cykel och börjar trampa om du ska hänga med i tempot framöver?;) Ha en fin helg!

Hannis sa...

Åhhh! Det där är lycka!
Vilken stolthet hon ska känna över sig själv.

Då vet du vad du kommer att få syssla med varje morgon, cykla=))

Kram Hannis

Anonym sa...

underbart vilken lycka det lyser om henne : ) kram på dig ♥ Sofia

bara anna sa...

Vår tjej är inte förtjust i att cykla, lite rädd. Men det kommer väl, vi tränar lite då och då. Tror att lillebrorsan kommer cykla innan henne....
Ha en bra dag!

Therese sa...

Så fin hun er! Og så stolt.

Jeg syns du er en fin mamma som klarer å glede deg slik over London reisen til den eldste datteren din. Jeg vil tro du gjerne skulle ha reist samme med henne selv.

Guttene mine er 16 og 9 år, man er liksom mamma på forskjellig måter når aldersforskjellen blir så stort. Fint på hvert sitt vis.

God helg!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad underbart! Nu ska det trampas. Kram