14 mars 2014

Fredagslugn

Jag i Park Güell i Barcelona
Fredag! Vad skönt! Men vart tog denna veckan vägen...? Superintensiva dagar på jobbet, supermycket att göra och sedan en himla massa saker att fixa med hemma. Vardagsgrejor. Vardagslogistik. Ni vet hur det är.....man får liksom beta av en sak i taget. Det är mitt trick när jag känner att det är väldigt mycket som ska göras. För mycket egentligen. Då försöker jag dela upp den där stora massan i mindre bitar. Bestämmer vad jag ska göra dag för dag, skriver listor, betar av en sak i taget, stryker på listorna....älskar att stryka på mina att-göra-listor!

Men idag är det fredag och jag ser fram emot en lugn och skön kväll och helg. En sån där vi-gör-lite-vad-vi-känner-för helg! Jag hoppas på fint väder och att vi kan vara ute. Kanske börja "känna" lite på trädgården, kratta lite.....planera. 

Men först - jobb, skola och dagis! Kavla upp armarna, sista rycket!
Ha nu en fin fredag allihop!


7 kommentarer:

Therese sa...

Så lurt med lister og å ta kontroll over stresset. Kos dere sammen i helgen.

Bara anna sa...

GRATTIS till vinsten! Vad roligt, hoppas du får många nya besökare till din mysiga blogg nu...
Kram

Johanna Stålros sa...

Vilken fin Bild vännen! Hoppas vi får se mer bilder från resan:) Kram

Kim sa...

Snygg bild, måste ha varit en utmärkt fotograf! Ses på söndag! :)

Flower of Fame sa...

Oj! Vad jag har missat. Ligger i influensan. Så det har inte funnits så mycket ork att kika runt. Ett stort grattis till din utnämning. Härligt med Barcelona bild. Visa gärna mer. Ska själv dit vid kristiflygare. Fin kväll till dig Kram Pernilla

Choices by Annie sa...

Jag älskar också listor. Det är det absoluta bästa sättet att lugna en hjärna på högvarv;) stryka på listan är det absolut bästa;)

Stora gratulationer till din vinst, den är då så värd.
Kram
Annie

Birgit sa...

Jag gillar också listor, men jag är bättre på att skriva dem än att lyckas kryssa bort nåt! Men till veckan ska jag verkligen ta tag i min växande lista på jobbet!