21 mars 2014

Fixa och dona hemma

Jag har ett "extra rum", som ligger i ena änden av mitt garage. Det är ett inrett, isolerat rum. Min plan för detta rummet är att ha det som pysselrum med alla mina pysselgrejor. Jag tänkte ha en bokhylla med plats för pärmar, viktiga papper och sånt där eftersom jag inte har någon plats för sådant inne i huset. Jag tänkte också ha lådor där med saker som jag inte använder så ofta, men inte så sällan att de behöver vara på vinden. Jag ser mycket fram emot att fixa i ordning i det där rummet och nu känner jag att jag snart är "där". Jag har lagt mycket energi på att få det fint inne i huset, men nu börjar jag kunna koncentrera mig och ha ork att ta hand om de där extrautrymmena.

Väggarna skulle kunna behöva en omgång färg, för att fräscha till det. På golvet ligger en ganska sliten plastmatta och det hade varit kul att även fräscha till golvet. Jag hade velat ha ett praktiskt golv, lite annorlunda kanske och hittade det här, det tror jag hade blivit rätt coolt! Det är ett gummigolv och jag inbillar mig att det är lite mjukt att gå på. Och så finns det i en uppsjö av olika färger, tänk att våga sig på att välja en riktigt knallig färg! Det kan man ju göra i ett sånt extrautrymme. Jaja, drömma kan man ju göra! Först och främst ska jag röja och ställa i ordning, bara det kommer att göra underverk!


Bild från Altro
Vi får väl se om jag börjar ta tag i detta i helgen..... De lyckas liksom bli fyllda av så mycket annat, de där helgerna!

8 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Spännande att få göra vid ett rum. Blir säkert bra med ett sådant golv. Ha en fin fredag Kram Pernilla

Anonym sa...

Härligt med ett lagom stort projekt! Tror också på ett färgstarkt golv, det kommer att bli döfräckt.
Ha en härlig fredag!
Kram Sara

aida sa...

Åh gud vilken roligt projekt! Jag tror att det är viktigt att få ha ett ställe som bara är ens eget.

Le petit jardin sa...

Vad härligt att ha ett helt eget rum för pyssel, plats till sina saker och alla saker framme utan att behöva in och klänga i en trånggarderob eller upp på vinden.

Superkul med göra iordning projektet, det är nästan så jag blir lite avis!! Och golvvalen, läckert...tror inte jag hade vågat valt en knallig färg jag heller, hade säkert landat på svart,

Kram & ha en fin helg
Kajsa

svart vitt och rött sa...

Sådant där är ju så himla kul, speciellt när det blir klart :-) Ha det gott i helgen!

Helén i Vilrummet sa...

Vad kul att fixa iordning. Spännande golv och vilka härliga färger. Jag hoppas du får ut mycket av helgen.
Kram Helén

Finurliga Fröken sa...

O va roligt! Kommer bli jätte fint. Glöm inte före och efter bilder till oss nyfikna :) Kram

Sallys hus sa...

Heeej o tack för dina fina kommentarer!
Grattis själv..;)
Jag var faktiskt inne här hos dig för några dagar sedan men hann aldrig skriva något då. (tjuvläste på jobbet..hihi)
hur som helst så var jag inne o njöt av dina fina bilder från Barcelona och undrade seriöst om du dopat dem eller nåt... jag har varit där jag med men så där fina bilder tog jag då rakt inte... det ser ju helt magiskt ut och från att inte ha velat åka tillbaka kände jag nu en längtan efter att få se allt igen..;)
ha en riktigt bra helg nu!
Kram Katarina