09 februari 2014

Solen ger hopp


Vågar jag tro att det vänder nu...? Ute skiner solen och bara det gör att jag känner mig bättre. Känner mig sugen på en promenad, men känner mig samtidigt ganska så orkeslös. Ska nog skynda långsamt att bli riktigt frisk. Men det känns bättre i kroppen, har fortfarande lite ont i bihålorna och hostan hänger med, men visst är det väl så att den inte är lika aggressiv idag.....

Jag har fått löpande sms-rapporter från tjejernas pappa och även där är läget bättre! Stora tjejen är fortsatt frisk och lillisen har sovit 12 timmar i natt utan att ge ett endaste pip i från sig. Sååå skönt! Jag blev så glad när jag läste det! Hon verkar må mycket bättre!

Jag funderar på om vi inte ska vara hemma i morgon också, en extra dag för att riktigt samla kraft. Jag har ett möte på eftermiddagen som jag helst borde vara med på dock....får se om jag och lillisen inte kan göra en liten utflykt och vara med på det, båda två. Det ska nog gå bra.

Idag är det söndag och på söndagsschemat brukar det stå städning och veckohandling. Inget som lockar supermycket precis, orken är inte riktigt där. Blir nog en film i soffan och så får vi se om orken infinner sig i eftermiddag istället....skynda långsamt som sagt!

5 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Visst är det tråkigt med sjukdomar. Ja har själv spenderat hela helgen i soffan. Så tråkigt. Ha en din kväll och hoppas din ork snart kommer tillbaka. Kram Pernilla

franmyllan sa...

Men så skönt att höra att din ork börjar komma tillbaka! Om än så i små steg.
Kryakram!

Hannis sa...

Skynda långsamt är bra!
Det behöver vara så när orken inte finns där riktigt än.

Solen ja, du får gärna skicka hit lite=))
Kramen Hannis

Birgit sa...

Sv: Det var otroligt synd att du var sjuk, men å andra sidan, hade vi inte särskilt mkt tid till att vara sociala, hela lördagen och söndagen spenderade vi i en sporthall :-) Men om hon fortsätter med hopprep, kommer vi nog till Skåne fler gånger! Så vi kanske ändå ses nån gång!Hoppas du mår bättre!
KRAM

maria at inredningsvis sa...

Vilken SJUKT söt blomma...får mig vilja ha våårrr :) jag hoppas att du haft en fin Alla hjärtan i helgen.

Ny post ute....hur man hittar drömmattan :)

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion