11 februari 2014

Att ta sig tillbaka igen


Det blev ingen tur till bibblan igår, däremot blev det en kort promenad i solen till lekplatsen. Underbart att få lite sol i ansiktet, speciellt som vi inte varit utanför dörren under hela helgen. Solen! Såå härligt! Den gör underverk för mig.

Idag återgick allt till det normala med jobb, skola och dagis. Det blev en tuff start på dagen för Johanna som inte alls ville till dagis. Hon tycker normalt sätt att det är jobbigt att bli lämnad på morgonen, och idag, efter att ha varit hemma en vecka, så blev det extrajobbigt. Men efter mycket lock och pock och löften om allsköns mutor såsom besök i djuraffären på vägen hem samt att storasyrran lovade att leka på kvällen så gick det till slut.

Själv höll jag ihop rätt bra fram till lunch, sedan säckade jag ihop lite. Jag blev så himla trött och så fick jag en fruktansvärd huvudvärk som fortfarande håller i sig trots olika värktabletter. Nu är det skönt att ligga här i sängen och veta att jag släcker lampan om bara en liten, liten stund.

6 kommentarer:

Hannis sa...

Sakta men säkert=))
Jobbigt med liten dock.

Idag är en sån där dag där jag skulle vilja vara ledig.
Men jag misstänker att pyssellust inte är något som min chef godtar som giltig ledighet...
Så jag gäspar mig fram idag känns det som!
Kramen Hannis

Johanna Stålros sa...

Hihi den lilla envisa sötnosen;) Jobbigt att starta igeng när man varit sjuk och hemma, men strax är ni på banan igen;) Kramar

Borgmästaren sa...

Har själv vabbat till och från sedan jul känns det som. Håller tummarna för att ni håller er friska nu.

Choices by Annie sa...

Så bra att ni blivit bättre. Inte alls roligt när de är sjuka och inte om man blir sjuk själv heller. Tur att det har gott över, håller tummarna att ni slipper fler sjukdomar.
Ha en fin kväll
Kram
Annie

Melody and M.E sa...

Klart att det är lite motigt att gå till dagis när man fått vara hemma och mysa med mamma ett par dagar.
Hoppas allt har känts bättre idag.
Kram M.E

Anna Margareta sa...

Så skönt att ni blivit bättre. Det är verkligt så vansinnigt jobbigt när alla är sjuka samtidigt! Kram på dig!