09 november 2013

UtflyktslördagIgår var jag helt slut. Det har varit en tuff vecka på jobbet, jag har haft massor att göra och det har varit en massa strul. Ska inte gå in på detaljer men det har varit en massa krångel som gjort att jag inte kommit framåt i den takt jag vill. Det gjorde mig irriterad och lite sur. Och jag gillar inte att känna mig sur. Jag är ingen sur person. Så - igår när jag körde hem från jobbet så riktigt kände jag hur skönt det var med freeeedag! :)

När middagen var uppäten, den stora älsklingen gett sig av till sin bästis för övernattning och jag och lilla älsklingen pärlat pärlplattor och lekt med dockor så kröp jag faktiskt ner i sängen för natten tillsammans med henne redan halv nio. Hade tänkt läsa lite men somnade nästan på studs. Helt slut.

I dag är det lördag, underbart! Jag och lillisen har myst hela förmiddagen, bakat både sockerkaka och cookies. Vi ska nämligen på utflykt i eftermiddag, tillsammans med min kompis Nellie och hennes lilla dotter och även Thérese och hennes barn. Färden går till Bokskogen, även kallad Skogboken av Thérese dotter och det är ett så bra namn att den nog får heta så i fortsättningen!

Ha nu en riktigt skön lördag!

11 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt! Hade också velat följa med, nästa gång!

Helén i Vilrummet sa...

Härligt med utflykt! Jag hoppas ni haft bättre väder än vi, för här har det regnat hela dagen.
Kram Helén

Birgit sa...

Det är precis därför det är så härligt med fredagar! Bara släppa jobb och vardag och mysa!! Hoppas ni hade en skön utflykt! KRAM

Lina sa...

Låter jättemysigt! Synd att vi inte kunde denna helgen. Följer gärna med nästa gång! Kram

TITTILINA sa...

Ja vad festligt det blev med alla kakor. Lilla E har absolut fått mersmak, på både kakorna och skogsutflykter.

Tack för idag!

Kram

Sinta sa...

Det låter som en underbar lördag och jag önskar dig en minst lika bra söndag så att du verkligen får ladda upp energin igen :)

Johanna | Tillvaron.se sa...

Hoppas ni hade en fantastisk utflykt. Alldeles för sällan jag gör matsäcksutflykter insåg jag nu. Jag älskar ju picknick!

dianasdrömmar sa...

Mysigt kram Diana

Hanna sa...

Åh vilken härlig dag!

Queen of Kammebornia sa...

Fint med en sådan lördag efter en jobbig vecka. Kram!

Hannis sa...

Mysigt med en stunds bakande tillsammans!
Då är det en bra start.

Visst är det jobbigt att känna sig sådär sur-trött. Lite så känner jag mig idag...Brukar vända rätt snabbt dock=))

Kramen Hannis