09 oktober 2013

Klippan Yllefabrik


Idag gjorde jag och ett par kollegor en liten utflykt till Klippan på lunchen. Varför det, kan man ju fråga sig.... Men, de hade pratat så mycket om en butik som heter Klippan Yllefabrik och när de skulle åka dit i dag så hängde jag såklart på!

Och det blev verkligen en trevlig utflykt och jag tyckte mycket om butiken! Det var en 'vanlig' butik på nedre plan och en outlet på ovanvåningen. Det fanns en massa fina saker! De finaste filtar och plädar man kan tänka sig i superfina mönster och färger. De hade kuddar, löpare, dukar, handdukar, sänglinne och en massa andra textilier. De hade ett helt bedårande barnsortiment! Och så fanns det brickor! Jättefina! Och en hel del andra fina saker såklart.....

Åk dit, det var väl värt ett besök! 


Älskar färgerna och mönstren! Filtarna med ugglorna och stjärnorna blev favoriter och de hade varit perfekta hemma hos mig. Och så blev jag helt kär i mönstret Adam & Eva som finns uppe till höger, bredvid ugglorna!


Underbara barnfiltar! Hade kunnat köpa hur många som helst egentligen..... Mina barn älskar dessutom filtar, det har de alltid gjort. Båda två! Men men....vi får se, kanske i julklapp?!


Lina - titta här! Speciellt för dig! Såå fina! :)


De hade ett helt underbart sortiment med brickor i härliga mönster och färger!

 Jag har egentligen totalt köpstopp just nu på grund av att jag lagt alla mina pengar denna månaden på vinterkläder till barnen. Men jag blev helt kär i denna brickan, så den fick följa med hem. Den är helt perfekt i mitt grå/vit/turkosa kök! Mönstret heter Adam och Eva och är designat av Bengt & Lotta.

Det som jag tar med mig från detta besöket är framför allt alla fina mönster, det var nog de som gjorde störst intryck på mig. Riktigt, riktigt fina!


5 kommentarer:

Hannis sa...

Brickan var verkligen fin!!

Det är kul med såna butiker, där det finns mycket för ögat.
Och även om man inte shoppar så väcker det lite inspiration.

Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Vilka fina saker de hade! Du får önska dig en bricka i julklapp eller födelsedagspresent.
Kram Helén

Sofia sa...

Mamma brukar åka till Klippan och fynda filtar. Brickan var underbar! kram på dig fina Jennica kram Sofia

TITTILINA sa...

Det finns hur mycket som helst där!
Jag har inte varit där på några år nu, men när J´s mormor var i livet så bodde hon bara tre promenadminutrar därifrån och då var det lätt att slinka in.

Kram

Kim sa...

Fint och Linigt! Undrar om hon sett det. :)