30 september 2013

Måndagspepp


Måndag - ny vecka! Nya möjligheter!

Man kan ju tycka att måndagar är jobbiga, tunga och allmänt värdelösa efter en helg av lugn, mys och roligheter. Men - varför inte göra måndagen lika speciell som fredagen?! Fredagar är alla lite extra peppade, man ser fram emot helgen och man tar vara på den dagen lite extra. Men varför behandla måndagen så illa...? Måndagen är ju minst lika viktig, det är veckans första dag och jag tycker att vi ska se till att den blir extra bra. Sätta ribban för hur resten av veckan ska bli. Gå ut starkt och öka! :)

Ett bra och enkelt sätt att börja veckan bra är att prenumerera på Olof Röhlanders nyhetsbrev. Och nej, jag är inte ombedd att skriva detta, jag tycker bara att det är så bra! Det är föredömligt kort och koncist, men innehåller allehanda klokheter. Ibland kanske jag inte kan ta till mig det han skriver, men väldigt ofta är det spot on!

Bara för att ni inte ska tro att jag drabbats av något orealistiskt anfall av präktighet avseende mina måndagstankar, kan jag berätta att jag försov mig i morse och fick en ganska stressig morgon. Så, även solen har sina fläckar - hahaha! Men solen skiner och efter att ha läst Olof Röhlanders kloka ord om att påminna sig själv om sånt som är positivt och inte tänka för negativt, så kände jag "livet i mig" som Ronja Rövardotter säger!

Kram på er!
Gör nu detta till en riktig supermåndag!4 kommentarer:

Hannis sa...

Alla sätt att se optimistiskt på tillvaron är bra sätt!
Det är ju faktiskt veckans första dag, bara det är ju värt att fira=))

Kram Hannis

ANNETTE sa...

Du har så rätt, måndag är en ypperlig dag att ta tag i och göra till något positivt. Tack för tipset om måndagspepp! Jag har anmält mig till veckomailet och även laddat ner appen. :)

Jag bokar gärna en lunch snart. Jag kan fredag nästa vecka, annars veckan där efter. När kan du?
Kram

dianasdrömmar sa...

Bra pepp :), jag var ledig igår så måndagen var super :) kram Diana

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det där nyhetsbrevet prenumererar jag också på men jag tar mig väldigt sällan tid att läsa det. Tragiskt! Tack för pepp att göra det framöver. :) Det var jättelätt att lägga till kalendern. Jag hjälper dig gärna om det strular. :) Jag ser att du har en följ mig på instagram-grej, det har jag försökt få till utan att lycka. Kram